Reklama

Reklama

Przejdź na stronę główną Interia.pl

Kiszonki na topie

Kiszone ogórki mają wiele zalet. Wpływają na poprawę krzepliwości krwi.

Kiszone ogórki od lat królują na naszych stołach. jednak warto je jeść nie tylko od święta. Kiszone warzywo poprawia krzepliwość. 

Reklama

Jeśli stwierdzono u ciebie obniżoną krzepliwość krwi, będą doskonałym remedium. Mają bowiem mnóstwo witaminy K, odpowiedzialnej za krzepliwość właśnie. 

Gdy więc rany nie chcą się goić, łatwo ci się robią siniaki, jedz jeden taki ogórek dziennie. To aż 80 proc. dziennego zapotrzebowania na witaminę K. 

Zobacz także: 


Dowiedz się więcej na temat: kiszone ogórki

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje