Reklama

Reklama

Chlorofil skutecznie usunie konserwanty

Chlorofil pochodzący z alg wspomaga oczyszczanie organizmu.

 Podobne właściwości ma zielenina tj. natka pietruszki, szczypiorek, pokrzywa, szpinak, liście selera, jarmuż. Jemy jej zdecydowanie za mało. Dlatego warto przeprowadzić kurację chlorofilem z glonów - oczyści organizm z toksycznych związków, zwłaszcza konserwantów, których nie brakuje w żywności.

Reklama

To również bogate źródło substancji wspierających prawidłowe funkcjonowanie układu krążenia i układu odpornościowego. Chlorofil jest też źródłem żelaza, które podnosi poziom czerwonych krwinek we krwi. Reguluje pracę układu pokarmowego, wspierając funkcjonowanie przyjaznych bakterii jelitowych.

Jak stosować? Jedną łyżeczkę (5 ml) gotowego produktu w płynie dodaj do szklanki wody lub innego napoju. Pij 3 razy dziennie w trakcie posiłków przez miesiąc. Taką kurację przeprowadź 2 razy do roku.

Preparat przechowuj w ciemnych szczelnych opakowaniach. Po otwarciu - w lodówce.

Reklama

Reklama

Reklama