Reklama

Antyrakowe jagody acai

Owoce te wyglądem przypominają borówkę amerykańską, a smakiem jagodę lub czekoladę.

Zawierają prawie wszystkie rodzaje przeciwutleniaczy, które opóźniają proces starzenia się oraz hamują rozwój komórek nowotworowych. Są też bogate w kwasy tłuszczowe, w związku z czym pomagają w profilaktyce miażdżycy naczyń i innych chorób układu krwionośnego.

Dzięki dużej ilości błonnika przyspieszają trawienie oraz przemianę materii. Dawkowanie. Jagody  acai dostępne są w Polsce wyłącznie w postaci soków lub tabletek. Tabletkę przyjmuj 2 razy dziennie po posiłku, a sok raz dziennie, przed posiłkiem, w dawce 60 ml.

Reklama

Nie przekraczaj zaleconych dawek. Po otwarciu opakowania sok przechowuj w lodówce, w temperaturze 4°C, nie dłużej niż 3 tygodnie.

Rewia
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy