Reklama

Z czerstwej bułki

Jeśli zostały nam bułki, których nikt w domu nie chce zjeść, nie marnujmy ich.

Wykorzystajmy na jeden z poniższych sposobów.

1. Przekrójmy, z dolnej części wydrążmy miąższ. Wbijmy jajko. Posypmy ziołami, posólmy i popieprzmy. Wsadźmy do piekarnika, pieczmy 20 min. w 180°C. Podajmy na śniadanie.

2. Pokrójmy w paski i dosuszmy w piekarniku w 180°C. Zmielmy w młynku do mięsa, przesypmy przez sitko. Bułka tarta gotowa.

3. Suchą bułką, pocierając, doczyścimy zamszowe buty.

Więcej w serwisie:

Gładkie stopy bez tarki. Prosty krem za mniej niż złotówkę!

Reklama

Skórka od banana wybieli zęby lepiej niż najdroższa pasta

Jak dbać o storczyki, aby kwitły przez wiele lat?


Rewia
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy