cukinia faszerowana

Artykuły (3)

  • Cukinia? Zapiecz to!

    Cukinia? Zapiecz to!

    • Piątek, 1 listopada 2013 (09:00)
    To warzywo idealne na zapiekanki bo nie rozpada się podczas pieczenia. Można je także faszerować.
    cukinia, cukinia faszerowana
  • Rozmaitości z cukinii

    Rozmaitości z cukinii

    • Czwartek, 29 sierpnia 2013 (10:06)
    By urozmaicić smak potraw, część cukinii można zastąpić bakłażanem.
    cukinia faszerowana
  • Cukinia na obiad i przystawkę

    Cukinia na obiad i przystawkę

    • Czwartek, 13 września 2012 (16:27)
    Delikatny smak cukinii sprawia, że można łączyć ją z dowolnymi warzywami. Doskonała jest na ciepło w zapiekance i jako składnik sałatki.
    cukinia, przepisy, kuchnia, Placki z cukinii, cukinia faszerowana