Reklama

Reklama

Przejdź na stronę główną Interia.pl

"Tradycyjna kuchnia polska" w etui

Limitowana edycja świąteczna - 700 receptur opartych na polskich tradycjach kulinarnych.

W książce znajdziesz zimne i ciepłe przystawki, zupy, kremy i chłodniki, a także rozmaite dania mięsne - począwszy od drobiu, przez odgrywającą ważną rolę w naszej kuchni dziczyznę, a na wołowinie i wieprzowinie skończywszy.
Ponadto potrawy z ryb morskich i słodkowodnych oraz z mąki i ziemniaków, znakomite nie tylko na post. Nie zapomnieliśmy też o osładzających życie wypiekach i deserach. Ich uzupełnienie stanowią niebanalne napoje.

Nie mogło również zabraknąć przetworów i nalewek, które niegdyś pracowicie przyrządzały nasze babcie, skoro robienie zapasów na zimę od jakiegoś czasu znów cieszy się popularnością.

Dzięki przepisom o różnych stopniu trudności "Tradycyjna kuchnia polska" to publikacja zarówno dla osób dopiero uczących się gotować, jak i dla doświadczonych pasjonatów kucharzenia.

Reklama


Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje