Przejdź na stronę główną Interia.pl

Wątróbka z fasolką

Składniki

  • 60 dag wątróbek drobiowych
  • 40 dag fasolki szparagowej
  • olej
  • cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • papryczka chili
  • sól i pieprz
  • papryka czerwona
  • szklanka wywaru

Przygotowanie:

Reklama

Na patelni z olejem podsmaż pokrojoną wątróbkę. Cebulę i czosnek pokrój w paski i zeszklij w garnku na rozgrzanym oleju. Wrzuć pokrojone papryki, chwilę podsmaż i wlej wywar. Duś do miękkości. Pod koniec dodaj ugotowaną al dente fasolkę i wątróbkę. Całość dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz także:

Na Żywo

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje