Reklama

Tortilla dla koneserów

Obiad, czy kolacja? Wybór należny do ciebie. To danie dopasuje się do pory dnia.


Przygotowanie

Filet z kurczaka umyj, osusz na papierowym ręczniku i pokrój w niewielką kostkę. 

Następnie posyp przyprawą do kurczaka i zrumień na grillu. 

Tortille posmaruj kozim serem i ułóż kawałki kurczaka oraz krążki cebuli. 

Następnie dodaj po dwie łyżki fasoli i kukurydzy. Całość złóż i ułóż na rozgrzanym grillu i zapiecz. 

Czytaj dalej: 

Składniki

  • 15 dag sera koziego do smarowania
  • 8 tortilli
  • filet z kurczaka
  • przyprawa do kurczaka
  • po puszce kukurydzy i fasoli
  • cebula

Zobacz także: 


Na Żywo
Dowiedz się więcej na temat: Tortilla | kurczak
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy