Przejdź na stronę główną Interia.pl

Sosy Hellmann’s

Doskonale przyprawione mięso, cudownie pachnące kiełbaski, delikatnie przyrumienione ryby, kolorowe warzywa - same nie wystarczą. To sosy stanową kropkę na "i", są idealnym dopełnieniem grillowanych potraw.

Bez nich nie odbędzie się żaden "grill"! Ketchup, majonez, musztarda już tradycyjnie goszczą na naszych grillowych stolikach. Natomiast teraz dzięki nowym sosom Hellmann’s przed entuzjastami grillowania otwierają się zupełnie nowe możliwości łączenia smaków i grillowych eksperymentów.

Reklama

Sos Steak to kompozycja przypraw takich jak pieprz, papryka chilli i suszona cebula, stworzona po to, by wzbogacić smak grillowanych steków i żeberek. Natomiast Sos Samba nada doskonały wyrazisty smak piersiom z kurczaka, kaczym udkom, drobiowym hamburgerom oraz warzywom.

Z kolei Sos Green Pepper cechuje się połączeniem pieprzu zielonego i czarnego oraz majeranku, powstaje z dodatkiem jogurtu. Wzbogaci smak grillowanych szaszłyków wołowych czy steków z polędwicy, sprawdzi się w daniach z ryb.

A Sos Chilli, będący połączeniem m.in. papryki, cebuli oraz aromatycznych ziół, to pozycja obowiązkowa dla fanów pikantnego jedzenia. Doskonały do podania z wszelkimi daniami mięsnymi, ale może stanowić także bazę dla salsy czy marynaty.

Cena: 4,99 zł. 


Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje