Reklama

Sałatka z czerwonego grejpfruta z rukolą

To nie tylko doskonała kompozycja smaków, ale i kolorów. Modne połączenie zieleni i różu można wykorzystać planując dekorację stołu.

Składniki

  • Czerwony grejpfrut
  • Opakowanie rukoli
  • Awokado
  • Łyżeczka oliwy
  • Szczypta wędzonej papryki

Rukolę umyć, osuszyć, umieścić w misce. Z grejpfruta ściąć skórkę, owoc pokroić na wygodne do jedzenia kawałki. Awokado obrać, wypestkować, pokroić. Owoce zmieszać z rukolą, skropić odrobiną oliwy i oprószyć wędzoną papryką.
***

#POMAGAMINTERIA

Fundacja Centaurus - największy w Europie azyl dla koni walczy o przetrwanie swoje oraz podopiecznych. Z powodu epidemii COVID z dotacji wycofują się kolejne upadające firmy i tracący pracę darczyńcy. Na to wszystko nakłada się susza, która spowodowała dwukrotny wzrost cen siana. Sytuacja jeszcze nigdy nie była tak dramatyczna. Organizacja walczy o swoje być albo nie być. Pomóż i ocal setki zwierząt od śmierci! Sprawdź szczegóły >>>

Reklama

 


Styl.pl
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama