Reklama

Reklama

Roladki

Idealne rozwiązanie na urozmaicenie obiadu.

Składniki

Reklama

Pęczek zielonych szparagów, pierś z kurczaka, oliwa, sól, pieprz, sos balsamiczny, majonez

Przygotowanie

Pierś z kurczaka rozbij i podzielna 4 części. Kurczaka i szparagi dopraw solą, pieprzem i wysmaruj oliwą. W każdy kawałek mięsa zawiń po 3 szparagi i ułóż w naczyniu żaroodpornym. Wierzch posmaruj oliwą, a główki szparagów przykryj paskami folii aluminiowej, aby się za bardzo nie zrumieniły. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temp. 160 °C przez 20 minut. Roladki przed podaniem polej majonezem i sosem balsamicznym.

20/2016 Na Żywo

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje