Reklama

Podkręcone śniadanie

Jak zwykle jajka? Wystarczy mała zmiana, aby było znacznie smaczniej!

Składniki

  • 1 łyżeczka masła
  • 2 plastry polędwicy sopockiej
  • Garść liści szpinaku
  • Świeżo zmielony pieprz, sól

Masło rozgrzej na patelni. Delikatnie przesmaż plastry polędwicy pokrojone na mniejsze kawałki. Dodaj umyte i osuszone liście szpinaku. Lekko je przesmaż i wbij dwa jajka. Smaż, aż białko całkowicie się zetnie. Oprósz solą i pieprzem.
***

#POMAGAMINTERIA

Fundacja Centaurus - największy w Europie azyl dla koni walczy o przetrwanie swoje oraz podopiecznych. Z powodu epidemii COVID z dotacji wycofują się kolejne upadające firmy i tracący pracę darczyńcy. Na to wszystko nakłada się susza, która spowodowała dwukrotny wzrost cen siana. Sytuacja jeszcze nigdy nie była tak dramatyczna. Organizacja walczy o swoje być albo nie być. Pomóż i ocal setki zwierząt od śmierci! Sprawdź szczegóły >>>

Reklama

 

Styl.pl
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama