Reklama

Reklama

Przejdź na stronę główną Interia.pl

Pieczeń z fasolką

Na noc przed obróbką mięso natrzyj olejem z musztardą oraz roztartym czosnkiem i wstaw do lodówki. Stanie się bardziej kruche i szybciej się dopiecze.

Składniki

  • 60 dag schabu bez kości
  • 2 podwójne filety z kurczaka
  • 10 dag wędzonego boczku
  • 60 dag fasolki szparagowej mrożonej
  • 1 cebula
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • 3 łyżki mąki
  • 1 szklanka bulionu warzywnego
  • 1 szklanka mleka
  • 10 dag tartego żółtego sera (np. gouda)
  • 1 żółtko
  • 3 łyżki masła
  • 4 łyżki oleju
  • sól, pieprz, cząber
  • tłuszcz do formy

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje