Reklama

Reklama

Owocowe szaszłyki z fetą

Niecodzienny smakołyk z grilla. Niezwykle prosty i smaczny.

Składniki

  • świeży ananas lub w puszcze - ale nie może być rozdrobniony
  • arbuz
  • kostka sera feta

Przygotowanie:

Reklama

Świeżego ananasa obierz. Jeśli masz ananasa z puszki, to odcedź go z soku.

Arbuza i ananasa pokrój w kawałki, które łatwo będzie nabić na patyczki grillowe.

Przygotuj ser feta - pokrusz go do miseczki.

Na rozgrzanym grillu połóż szaszłyki, na dosłownie kilka - może kilkanaście minut, żeby się lekko przyrumieniły.

Podawaj od razu na ciepło z fetą.

Zobacz także:

Panna cotta z truskawkami

Szarlotka z kruszonką w słoiku

Styl.pl

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje