Reklama

Reklama

Matiasy z kolorowymi warzywami

Pięknie podana porcja zdrowia, którą przygotujesz błyskawicznie.

Składniki

  • 300g matiasów
  • 250 g ćwikły z chrzanem
  • ½ kg batatów
  • Sól
  • Łyżka masła
  • Natka pietruszki

Bataty obierz, pokrój i ugotuj w osolonym wrzątku. Ubij na gładkie puree, dodając łyżkę masła. Filety pokrój  w kostkę. Warzywa i rybę nakładaj do salaterek lub ozdobnych słoiczków. Dekoruj natką pietruszki.

***

Reklama

#POMAGAMINTERIA

Fundacja Centaurus - największy w Europie azyl dla koni walczy o przetrwanie swoje oraz podopiecznych. Z powodu epidemii COVID z dotacji wycofują się kolejne upadające firmy i tracący pracę darczyńcy. Na to wszystko nakłada się susza, która spowodowała dwukrotny wzrost cen siana. Sytuacja jeszcze nigdy nie była tak dramatyczna. Organizacja walczy o swoje być albo nie być. Pomóż i ocal setki zwierząt od śmierci! Sprawdź szczegóły >>>


Styl.pl

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje