Reklama

Reklama

Przejdź na stronę główną Interia.pl

Marmurek korzenny z jabłkami

Składniki

  • 350 g jabłek (ok. 2 sztuki)
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 250 g masła
  • 250 g cukru
  • 1 op. cukru wanilinowego
  • 4 jajka
  • 300 g mąki
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • szczypta soli
  • 20 g kakao
  • 1,5-2 łyżeczki cynamonu
  • po 1/2 łyżeczki mielonych goździków i imbiru
  • 2-3 łyżki śmietany kremówki
  • 200 g czekolady deserowej
  • tłuszcz i tarta bułka do foremki

>>> Zobacz przepis na następnej stronie <<<

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje