Reklama

Reklama

Przejdź na stronę główną Interia.pl

Klopsy z dorsza z sałatką

Rybę powinniśmy jeść przynajmniej raz w tygodniu. Zobacz, jak zrobić z niej smaczne klopsiki.

Czas przyrządzenia: 45 minut
Składniki dla: 6

Składniki

  • 40 dag filetów z dorsza
  • 2 jajka
  • 1/2 szklanki mąki
  • 1/2 szklanki piwa
  • 1 miks sałat
  • 1 marchew
  • 1 papryka
  • 3 dymki
  • 1 ząbek czosnku
  • 1/2 papryczki chili
  • 1 pęczek kolendry
  • sok z 1/2 cytryny
  • 3 łyżki oleju
  • 1 łyżka octu winnego
  • 1 łyżeczka miodu
  • sól, pieprz, słodka papryka
Dowiedz się więcej na temat: kuchnia | klopsy | klopsy rybne

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje