Reklama

Reklama

Diabelskie jajka z pastą chili

Tak podane jajka zrobią furorę na świątecznym stole! Kolor i smak robią wrażenie.

Składniki

  • kilka jajek (wedle uznania)
  • sok z buraka
  • papryczka chili
  • majonez
  • łyżeczka musztardy Dijon
  • sól
  • szczypiorek

Sposób przygotowania:

Reklama

Gotujemy jajka 8 min i obieramy ze skorupek. W całości moczymy w soku z buraka przez 2h. Przekrajamy jajka i wyciągamy żółtko. Żółtka mieszamy z majonezem, musztardą, solą oraz posiekaną zieloną papryczką na gładką masę. Faszerujemy jajka masą i posypujemy szczypiorkiem. Smacznego!

Przekaż 1% na Fundację Polsat rozliczając PIT TUTAJ >>>

Polsat

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: diabelskie jajka | jajka wielkanocne

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje