Przejdź na stronę główną Interia.pl

Cieciorka w daniu głównym

Cieciorka ma działanie przeciwbólowe, łagodzi bóle głowy i gardła. Dlatego warto ją jeść. Jak ją podawać, z czym łączyć?

Składniki dla: 4

Składniki

  • 3–4 marchewki
  • 250 g cieciorki
  • cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 500 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego
  • 2 łyżeczki curry w proszku
  • 1 i 1/4 szklanki bulionu warzywnego
  • 4 łyżki jogurtu greckiego
  • sól, pieprz
  • oliwa z oliwek

>>>Na kolejnej stronie znajdziesz krok po kroku, jak przygotować to danie.<<<

Dowiedz się więcej na temat: cieciorka | Kolacja | obiad | Styl.pl

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje