Reklama

Reklama

Awokado w bekonie

Doskonała przekąska, w której awokado odpowiada za porcję zdrowych tłuszczów i witamin, a cienki plasterek chrupiącego bekonu wzmacnia wrażenia smakowe do maksimum.

Składniki

  • 1 awokado
  • 6 plastrów bekonu
  • Świeżo zmielony pieprz

Awokado obierz i pokrój na równe części. Każdą cząstkę zawiń w plaster bekonu, oprósz pieprzem. Piecz w rozgrzanym do 200 st. C piekarniku przez ok 10-12 minut.
Można podawać z sosem pebre.

Reklama

***

#POMAGAMINTERIA

Fundacja Centaurus - największy w Europie azyl dla koni walczy o przetrwanie swoje oraz podopiecznych. Z powodu epidemii COVID z dotacji wycofują się kolejne upadające firmy i tracący pracę darczyńcy. Na to wszystko nakłada się susza, która spowodowała dwukrotny wzrost cen siana. Sytuacja jeszcze nigdy nie była tak dramatyczna. Organizacja walczy o swoje być albo nie być. Pomóż i ocal setki zwierząt od śmierci! Sprawdź szczegóły >>>


 

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje