Reklama

Reklama

Smaczna Polska Magdy Gessler

Szczypta tradycji, ciut nowoczesności i garść polskich smaków!

Truskawki kaszubskie jak wspomnienie lata, gęste powidła krzeszowickie, kremowy bundz z wiosennego wypasu owiec i sycący pieprzny kindziuk.

Magda Gessler zaprasza na niepowtarzalną kulinarną wyprawę. Pokazuje, że w Polsce można znaleźć produkty o unikalnych smakach i wyczarować z nich fantazyjne dania.

“Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny" to oryginalne autorskie przepisy inspirowane tradycyjną kuchnią i lokalnymi specjałami. Przejrzysty podział na regiony pozwoli ci wzbogacić wycieczki po Polsce o nowe doznania kulinarne, a rady autorki odmienią twoją kuchnię na co dzień. Czy sięgniesz po produkty rekomendowane w książce, czy zastąpisz je dostępnymi lokalnie zamiennikami, Twoje gotowanie z pewnością zachwyci najbliższych.

Szczypta tradycji, ciut nowoczesności i garść polskich smaków! Przed tobą najsmakowitsza z podróży!

Reklama

Magda Gessler

"Smaczna Polska. Regionalny przewodnik kulinarny"

Wydawnictwo Znak



Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje