Reklama

Reklama

Lśniąca kuchenka

Lubisz gotować, ale gorzej ze sprzątaniem? Zacieki na kuchence wprawiają cię w złość. Mamy na to sposób. Prosty, tani i skuteczny.

Palniki gazowe trzeba regularnie czyścić, a najlepiej to zrobić, zanurzając je we wrzącej wodzie z łyżeczką amoniaku. 
Czyste palniki to marzenie każdej pani domu. Podczas gotowania możesz osłonic je folią aluminiową, kiedy skończysz gotować kuchenka będzie jak nowa. Jest jeszcze jedna metoda. Można je też na całą noc włożyć do octu winnego. Następnego dnia trzeba je opłukać, osuszyć i włożyć na miejsce. 

Reklama

Zobacz także:

Dowiedz się więcej na temat: kuchenka | bród | Styl.pl | porada | czyszczenie

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje