Reklama

Reklama

Katarzyna Bosacka: Magiczne superfoods? Sprawdzam!

Na koniec muszę zapytać o rzecz, która mnie niezmiernie intryguje - dlaczego wybierać pomidory z szypułkami w sklepie?

Reklama

- Pomidory z szypułkami są bardziej aromatyczne i smaczne, ponieważ to przez końcówkę pomidora ulatuje aromat. Zresztą bardzo często w samej szypułce jest go sporo. Bardzo często, kiedy dodaję pomidory koktajlowe na przykład do pizzy, zapiekam je z szypułkami, które usuwam dopiero po wyjęciu z pieca, gdy oddały już swój aromat.

Z Katarzyną Bosacką rozmawiała Izabela Grelowska

Czytaj też:

Pokazała dosadne zdjęcia z porodu. Przesada?

Polki w sypialni: Rozważne czy erotyczne? Oto zaskakująca prawda! 

Stylowa kuchnia: Kulinarna podróż do Stambułu

Haftowała suknie ślubne Meghan i Kate. Jest na progu bezdomności

Meghan włożyła drogą sukienkę na wywiad z Oprah Winfrey?


***

Przekaż 1% na pomoc dzieciom - darmowy program TUTAJ>>>


Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje