Przejdź na stronę główną Interia.pl

MAJONEZ STOŁOWY KĘTRZYŃSKI

MAJONEZ STOŁOWY KĘTRZYŃSKI to niezastąpiony składnik sałatek, dań oraz do dekoracji świątecznych przystawek. Smakuje wyśmienicie, a dodany do jakiejkolwiek potrawy podkreśla zdecydowanie jej walory smakowe. Doskonale nadaje się do sporządzania prostych dań na co dzień, jak i tych wykwintnych na szczególne okazje.

Delikatny o kremowej konsystencji, lekko kwaskowaty, a zarazem o mocno wyrazistym ostrym smaku… taki jest właśnie MAJONEZ STOŁOWY KĘTRZYŃSKI. Ten niepowtarzalny smak majonezu to zasługa unikatowej receptury, starannie dobranego bukietu przypraw, oleju rzepakowego i sojowego pochodzących z uszlachetnionych odmian, żółtek w proszku, uzdatnionej wody i innych wysokogatunkowych składników.

Reklama

 

Jest wyśmienity do sałatek, zimnych przekąsek, kanapek, sosów, stanowi także niezastąpiony dodatek do jaj, wędlin, tostów i do dekoracji potraw. A co najważniejsze, nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków.

 

MAJONEZ STOŁOWY KĘTRZYŃSKI produkowany jest nieprzerwanie od 1962 roku według tej samej niezmienionej receptury, zyskując przez lata coraz większe grono smakoszy. Obecnie produkowany jest w warunkach, które pozwalają na wydłużenie okresu przydatności do spożycia do 4 miesięcy bez użycia konserwantów.

 

Cena majonezu:                        280g słoik/ok. 3,5 zł

 

MAJONEZ STOŁOWY KĘTRZYŃSKI dostępny jest w wybranych supermarketach sieci Carrefour, Kaufland i Stokrotka, a także w wybranych sklepach detalicznych  na terenie całego kraju.

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje