Reklama

Pomidor kumato

Dodaje sił, odmładza, chroni serce.

Czekoladowy pomidor zawiera najbardziej wartościowe dla organizmu przeciwutleniacze - antocyjany (mają je również w składzie aronia i jeżyny).

Co więcej, są one przyswajane w każdej postaci, także w pomidorach zapiekanych czy smażonych na oleju.

Antocyjany chronią komórki przed starzeniem się i nowotworami.

Szczególnie zaleca się ich spożywanie osobom z dolegliwościami reumatycznymi i cukrzycą, po przebytych operacjach, radioterapii.

Na Żywo 24/2014


Więcej w serwisie:

Reklama

Gładkie stopy bez tarki. Prosty krem za mniej niż złotówkę!

Skórka od banana wybieli zęby lepiej niż najdroższa pasta

Jak dbać o storczyki, aby kwitły przez wiele lat?


Na Żywo
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy