Reklama

Sałatka rybna

Czas przyrządzenia: 10-30 minut
Składniki dla: 3-4 osób

Składniki

  • 1 sztuka marchewka
  • 1 puszka kukurydza
  • 2 łyżki olej
  • 10 dag mrożona fasolka szparagowa
  • 10 dag ryż
  • 2 sztuki czerwona papryka
  • 1 mała sztuka cebula
  • 30 dag filety z pangi
  • sól, pieprz
  • 1 łyżka sok z cytryny

Ryż ugotować, schłodzić. Pangi rozmrozić, pokroić w małą kostkę i ugotować w osolonej wodzie. Fasolkę szparagową rozmrozić i sparzyć w osolonym wrzątku.

Paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Marchewkę zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki sałatki wymieszać i doprawić.

Smacznego
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama