Reklama

Serowe kulki z orzechami

Wspaniały przepis na przekąskę, która zaskoczy i zachwyci wszystkich gości. Przygotowanie zajmie ci tyko 20 minut!

Składniki

  • 10 dag serka typu Philadelphia
  • 10 dag kremowego sera koziego (opcjonalnie sera feta)
  • garść posiekanych orzechów włoskich
  • garść żurawiny
  • pęczek natki pietruszki

Sposób przygotowania:

1. Oba serki rozdrobnij i dokładnie ze sobą połącz. Żurawinę i natkę pietruszki drobno posiekaj, a orzechy upraż przez chwilę na suchej patelni. 

2. Przełóż je do głębokiej miseczki i wymieszaj. Z sera uformuj niewielkie kulki. Obtocz je w orzechach, żurawinie i natce pietruszki. 

Zobacz także:

Na Żywo
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy