Reklama

Rosół inny niż wszystkie

Wiosną zmienia się nasze otoczenie. Wszystko budzi się do życia, inspirując nas do działania.

Dni stają się dłuższe, częściej przebywamy na świeżym powietrzu i wracamy do zajęć sportowych. Wyjazdy, plener czy długie spacery to tylko niektóre z możliwości, które pojawiają się wraz z nadejściem wiosennej aury.

Z myślą o aktywnym przywitaniu wiosny marka Knorr przygotowała nowy wariant smakowy popularnej serii Gorący Kubek. Rosół z kury z nutą trawy cytrynowej to tradycyjny smak z niebanalnym dodatkiem, idealny dla osób, które nieustannie szukają nowych, kulinarnych doznań.

Nowe oblicze rosołu

Wielu z nas żyjąc w biegu, spożywa posiłki szybko, biorąc po prostu "coś na ząb". Zajęcia na uczelni, długie godziny spędzone w pracy, spotkania biznesowe i towarzyskie, czas spędzony z rodziną. Często podczas tak aktywnego dnia mamy ochotę na chwilę zatrzymania - odpoczynku, który pozwoli nam choć na moment odświeżyć ciało i umysł, aby w pełni sił powrócić do czekających nas obowiązków.

Reklama

Świetnym sposobem na chwilę relaksu jest Gorący Kubek Rosół z kury z nutą trawy cytrynowej Knorr. Przygotuj ciepły wywar w ulubionym kubku, rozsiądź się wygodnie w fotelu, zamknij oczy i pozwól sobie na chwilę błogiego zapomnienia. Dzięki takiej przerwie z pewnością nabierzesz sił na kolejne inspirujące wyzwania.

Wiosenne orzeźwienie

Nowy wariant Gorących Kubków Knorr to ukłon w stronę miłośników szybkich przekąsek, którzy przyzwyczajeni już do popularnych smaków, poszukują powiewu świeżości. Tradycyjny smak bulionu został wzbogacony akcentem trawy cytrynowej. Zioło to w kuchni tajskiej znane jest jako aromatyczny dodatek do sosów, zup oraz mięs. Nadaje potrawom wyjątkowy smak bez kwaskowatego posmaku cytryny. W bulionie znalazł się też imbir. Tradycyjny rosół zyskał tym samym świeżość i oryginalny aromat. Od dzisiaj dobrze znane zupy nie muszą mieć wciąż tego samego smaku. Kochasz rosół? Spróbuj go w wersji innej, niż wszystkie!

Smak nowego wariantu Gorących Kubków Knorr docenią osoby, które szukają nowych kulinarnych doznań i lubią eksperymentować ze smakiem dań, które jadają na co dzień. Zupę wystarczy zalać wrzątkiem, wymieszać i po chwili cieszyć się ciepłym posiłkiem w każdych warunkach - w szkole, pracy czy podróży.

Styl.pl/materiały prasowe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy