Przejdź na stronę główną Interia.pl

Płatki zbożowe Lubella

Lubella prezentuje linię innowacyjnych płatków zbożowych.

Zasmakuj w "mądrej przyjemności"  dzięki pszenicy - pszenica to doskonale znane i popularne zboże, kojarzone z wypiekiem ciast, smakowitych bułeczek, które uwielbiamy. Lubella postanowiła odkryć pszenicę na nowo... dla przyjemności. Tak powstały płatki z pszenicy z puffem i dodatkiem czekolady i otrębami pszennymi - to bogactwo błonnika, który doskonale wpływa na organizm.

Reklama

Odkryj sekret ryżu - ryż i zboże? A jednak! Mało kto o tym pamięta. Lubella wykorzystując swoją wiedzę przedstawia to delikatne zboże w nowej formie. Połączenie płatków ryżowych z crunchem i żurawiną to wyjątkowa lekkość smaku o wyrazistym charakterze...  To pomysł na dodatek, np. do lekkiego podwieczorku.

Chrupnij jęczmień - zbożowe płatki jęczmienne z pieczonym crunchem jęczmiennym oraz prażonymi ziarnami słonecznika i dyni to propozycja dla tych, którzy szukają wyjątkowo chrupkiego, sycącego i bogatego w ziarna posiłku.

Pokochaj swoją sylwetkę z żytem - płatki żytnie powstały z myślą o sylwetce. Połączenie żyta, puffu i owoców czarnej porzeczki - brzmi smakowicie! A co istotne - pozytywnie wpływa na sylwetkę. Bo to właśnie z myślą o sylwetce powstały płatki żytnie. Lubella proponuje porcję minerałów i błonnika w każdej miseczce. Puff żytni, czyli dmuchane ziarno dodaje płatkom subtelności, a czarna porzeczka wprowadza orzeźwiający, wyrazisty akcent.



Styl.pl/materiały prasowe

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje