Przejdź na stronę główną Interia.pl

Dziennik smaków Marty Grycan

Przepisy, zdjęcia i wspomnienia na każdą porę roku

"Dziennik smaków" Marty Grycan, to wyjątkowa publikacja, którą czytelnicy mogą współtworzyć razem z autorką.

Reklama

Oprócz przepisów na smakowite potrawy, zdjęć i wspominek z życia rodzinnego Marty Grycan, w książce znalazło się też miejsce, które czytelnicy mogą wypełnić własnymi notatkami lub refleksjami.

Marta Grycan znana jest ze swojej działalności kulinarnej i z zamiłowania do wyśmienitych potraw, oczywiście przygotowywanych własnoręcznie ze świeżych składników. W "Dzienniku smaków" znalazły się przepisy na każdy miesiąc - są więc propozycje na walentynkową kolację i wielkanocne śniadanie, potrawy wigilijne, letnie sałatki i smakołyki na Tłusty Czwartek.

Choć polecane przez Martę Grycan potrawy są wykwintne i efektowne, ich przygotowanie nie powinno nastręczyć trudności żadnemu amatorowi gotowania.

"Dziennik smaków" jest nie tylko książką kucharską, ale również nostalgicznym albumem, w którym Marta Grycan zawarła zdjęcia ze swoich rodzinnych podróży i spotkań z najbliższymi. Czytelnik może wypełnić go swoimi wspomnieniami - znajdzie w nim wiele stron przeznaczonych na notatki i własne przepisy. Jest to dziennik, który może stać się nie tylko kuchenną inspiracją, ale również prywatną pamiątką każdego miłośnika dobrych smaków.

Dziennik ukazał się 6 listopada nakładem Wydawnictwa G+J Książki.  

materiały prasowe
Dowiedz się więcej na temat: Marta Grycan | Dziennik smaków

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje