komu się chce w to bawić, najwyżej raczejto krem
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Zapobiegaj rozstępom na brzuchu i na biuście (3)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
24.08.2010 (21:22)~alka
-
27.08.2010 (09:17)9Prawda jest taka,ze nie ma takiego sposobu , by na 100% zapobiec rozstępom:( Oczywiście warto się strać : pić dużo wody,, masować ciało ostrą gąbką i używać preparatów dla kobiet w ciąży. Niestety pojawienie się rozstępów ma podłoże genetyczne, jeśli na przykłąd twoja mama ma rozstępy to jest duże prawdopodobieństwo,ze ty też będziesz miała:( Można też spróbować bardziej zaawansowanej pielęgnacji na przykład poddając się zabiegowi Zaffiro( W Warszawie wykonują go w Amaya) , zwiększa on gęstość skóry co może przyczynić się do tego,ze rozstępy nie będą powstawały a te istniejące będą mniej widoczne
-
02.09.2010 (13:09)~GajaZ doswiadczenia wiem, ze nie koniecznie nie wiele da sie zrobic w celu zapobiegniecia rozstepom, i jesli wlasna mama miala to i ty tez bedziesz.
Otoz moja mama ma brzuch caly w rozstepach, a ja rodza dziecko po 30-stce ani jednego. Moim zdaniem to proste, po pierwsze trzeba dbac o skore przed ciaza, po drugie im wiecej prztyjesz w ciazy tym gozej, bo skora jak balon, ma ograniczona rozciagliwosc i za bardzo rozciagnieta- peka!. Po trzecie olejek migdalowy 2X dziennie, CODZIENNIE! Plus ruszac sie jak najdluzej.
Latwiej jest zapobiec rozstepom niz sie ich pozniej pozbyc.
Pozdrawiam!
kreskowaPrawda jest taka,ze nie ma takiego sposobu , by na 100% zapobiec rozstępom:( Oczywiście warto się strać : pić dużo wody,, masować ciało ostrą gąbką i używać preparatów dla kobiet w ciąży. Niestety pojawienie się rozstępów ma podłoże genetyczne, jeśli na przykłąd twoja mama ma rozstępy to jest duże prawdopodobieństwo,ze ty też będziesz miała:( Można też spróbować bardziej zaawansowanej pielęgnacji na przykład poddając się zabiegowi Zaffiro( W Warszawie wykonują go w Amaya) , zwiększa on gęstość skóry co może przyczynić się do tego,ze rozstępy nie będą powstawały a te istniejące będą mniej widoczne
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-
Diety (6)
-
SPA & Fitness (3)