porady z neostrady :P lol
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Seks na złamane serce? (16)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
13.08.2011 (12:39)
-
13.08.2011 (20:28)Do operatora- STYLU. Jak będziecie kasowali ciekawe wypowiedzi to będzie taka właśnie rzenyjaca frekwencja. Gratulacje - 1 wpis.
-
13.08.2011 (22:39)A mnie facet właśnie zostawił, nawet nie uprzedzając, że odchodzi... ale zaczynać coś nowego z kimś innym... brrr... Panowie, bądźcie dla nas dobrzy, proszę...
-
13.08.2011 (23:19)A mnie żona postanowiła zamieić na nowszy model,kolorowy,ciapaty z egiptu.Gadał jej pierduły przez dwa tygodnie , takie rodem z wiejskiej dyskoteki i ta głupia uwierzyła .Po 17 latach małżeństwa , po wychowaniu dwojga dzieci , po przekroczeniu stanu stabilizacji w rodzinie, odbiło babie.Moja droga jak trafisz na zołze, o ile sama nią nie jesteś ,to nic nie poradzisz,takie parszywe życie.Piję po trochu 3 dzień i myślę co zrobić z tym g....em.Przecież to kawałek mojego życia -jakieś 35%.
-
14.08.2011 (00:30)Życie jest do d(..), zastanawiam się dlaczego złe kobiety i żli mężczyzni nie łaczą się ze sobą tylko z normalnymi raniąc ich i krzywdząc. Ile by to cierpienia zaoszczędziło a tamci nawzajem by sobie na złośc robili. Dzisiaj mam doła niesamowitego a najgorsze to że światełka w odbycie nie widać.
-
16.08.2011 (10:04)jak was rzuca kobitki jakis łamaga to se pochlipcie z tydzien czy ile tak potrzebujecie i dalejze w tan . Bal trwa tylko partner sie zmienia
-
16.08.2011 (18:00)~swistak na giewonciejak was rzuca kobitki jakis łamaga to se pochlipcie z tydzien czy ile tak potrzebujecie i dalejze w tan . Bal trwa tylko partner sie zmienia
No to jest akurat strasznie chamski komentarz! Myślisz, że każda kobieta jest w stanie iść do łóżka z byle jakim kolesiem, po tym jak zostawił ją facet, którego kochała? Masz mylne pojęcie o kobietach, Świstaku czy jak ci tam! -
16.08.2011 (23:13)~profŻycie jest do d(..), zastanawiam się dlaczego złe kobiety i żli mężczyzni nie łaczą się ze sobą tylko z normalnymi raniąc ich i krzywdząc. Ile by to cierpienia zaoszczędziło a tamci nawzajem by sobie na złośc robili. Dzisiaj mam doła niesamowitego a najgorsze to że światełka w odbycie nie widać....byloby idealnie gdyby zli ludzie laczyli sie ze soba.... tym bardziej, ze na ogol zly wygrywa w zwiazku z dobrym... wiem, bo przegralam..na chwile.placze juz kilka miesiecy... mam prawie 40 lat i wierze, ze jeszcze bedzie dobrze :)_ bo bedzie. cudownie byloby spotkac kolejna milosc. uwaga mezczyzn bo rozpadzie zwiazku wg. mnie jest cudownym lekarstwem, tyle, ze trzeba z nia uwazac... milosci i poszanowania wszystkim zycze :)
-
22.08.2011 (18:08)Coś w tym jest że jak kobieta czuje się zdradzona lub oszukana to szuka bardzo szybko innego. Na wskutek nieporozumienia mojej lady odczułem to na własnej skórze. Szybko znalazła sobie innego ale jej z nim nie wyszło. Rozstała się z nim po około miesiącu.
-
14.10.2011 (23:28)~profŻycie jest do d(..), zastanawiam się dlaczego złe kobiety i żli mężczyzni nie łaczą się ze sobą tylko z normalnymi raniąc ich i krzywdząc. Ile by to cierpienia zaoszczędziło a tamci nawzajem by sobie na złośc robili. Dzisiaj mam doła niesamowitego a najgorsze to że światełka w odbycie nie widać.Niestety tak to w ż%yciu bywa ,że przyciągają się przeciwne charaktery.Tak jest lepiej i tak musi być ,bo inaczej ci z rownymi charakterkami pozabijaliby się.
-
06.11.2011 (15:21)Niestety, dziala to tak w wiekszosci przypadkow. Po wieloletnim zwiazku mialam bardzo szybko 2 facetow i przyznam szczerze, ze po kilku miesiacach nadal mam niesmak - szybko sie skonczylo i nie wiem, po co mi to bylo...RADOMSKYCoś w tym jest że jak kobieta czuje się zdradzona lub oszukana to szuka bardzo szybko innego. Na wskutek nieporozumienia mojej lady odczułem to na własnej skórze. Szybko znalazła sobie innego ale jej z nim nie wyszło. Rozstała się z nim po około miesiącu.
-
25.11.2011 (18:15)dajcie spokój ból po tym jak się człowiek dowie o zdradzie jest tak duży że nieprędko jest sie w stanie komukolwiek uwierzyć
-
05.12.2011 (10:06)
-
14.12.2011 (11:55)jak wiecie to od zawsze ludzie zdradzali sie wzajemnie i my musimy uporac sie z tym bolem sami.
-
01.02 (13:48)jakkolwiek to zabrzmi, ja się cieszę, że po rozstaniu poszłam do łóżka z innym. nie kocham go, ale odzyskałam wiarę w to, że mogę się podobać, bo dla mojego byłego byłam beznadziejną, brzydką idiotką, która godziła sie na jego wybryki. wiem, że sama byłam sobie winna, ale teraz mam seks kiedy mam na niego ochotę i jestem szczęśliwa sama:)
-
07.03 (13:02)ja pogoniłam męża łajdusa, teraz tak sobie myślę że zrobiłam bardzo mądrze :)