czemu miał służyć ten artykuł?Informacji czy porad ciotki dobra rada?Moim zdaniem jest to zwykła zapchajdziura z braku pomysłu na artykuł.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ryzykowne innowacje (17)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
30.01 (08:52)
-
30.01 (11:04)
-
30.01 (11:08)~bonzoczemu miał służyć ten artykuł?Informacji czy porad ciotki dobra rada?Moim zdaniem jest to zwykła zapchajdziura z braku pomysłu na artykuł.
Ale zdjęcie kobiety-kota ładne. -
30.01 (11:40)tylko boży seks !!!, w czasach biblijnych niebyło gadżetów, a ludzie byli szczęśliwi !!!
-
30.01 (12:29)A dlaczego to kobieta ma zabiegać o mężczyznę?! Stąd bierze się brak szacunku do kobiet, bo nie są zdobywane lecz zdobywają, a mężczyźni to łowcy.
-
30.01 (12:53)bo teraz meżczyźni lubią być wymuskani, pachnący i zdobywani - role się odwracaja :)
choć myślę, że poza durnymi artykułami jest nadal bardziej klasycznie - ja tam codziennie zdobywam moją wybrankę na nowo i nie potrzebuję wymyślnych gadżetów, żeby urozmaicać to i owo -
30.01 (15:14)
-
30.01 (17:01)~jaA dlaczego to kobieta ma zabiegać o mężczyznę?! Stąd bierze się brak szacunku do kobiet, bo nie są zdobywane lecz zdobywają, a mężczyźni to łowcy.
Ja bym wolał być zdobyty przez kobietę tylko wtedy, kiedy jest bardzo atrakcyjna a nie kiedy jest brzydsza ode mnie.
-
30.01 (17:16)~jaA dlaczego to kobieta ma zabiegać o mężczyznę?! Stąd bierze się brak szacunku do kobiet, bo nie są zdobywane lecz zdobywają, a mężczyźni to łowcy.
twoja wypowiedź świadczy o tym, że masz kompleksy. a może te zabawy są fajne właśnie dla kobiety? a może bawi się tak z facetem dawno zdobytym? hej, więcej luzu -
30.01 (17:17)~zibitylko boży seks !!!, w czasach biblijnych niebyło gadżetów, a ludzie byli szczęśliwi !!!
a skąd wiesz? ilu ludzi z czasów biblijnych znasz? -
30.01 (18:20)~johnbo teraz meżczyźni lubią być wymuskani, pachnący i zdobywani - role się odwracaja :)
choć myślę, że poza durnymi artykułami jest nadal bardziej klasycznie - ja tam codziennie zdobywam moją wybrankę na nowo i nie potrzebuję wymyślnych gadżetów, żeby urozmaicać to i owoty patrz, a mnie mówi, że jej się gadżety podobają..... -
30.01 (19:06)~news 2012Ja bym wolał być zdobyty przez kobietę tylko wtedy, kiedy jest bardzo atrakcyjna a nie kiedy jest brzydsza ode mnie.~jaA dlaczego to kobieta ma zabiegać o mężczyznę?! Stąd bierze się brak szacunku do kobiet, bo nie są zdobywane lecz zdobywają, a mężczyźni to łowcy.
niezłe podejście; ) gratuluję szczerości -
30.01 (19:20)
-
30.01 (23:07)
-
31.01 (05:37)kobiety to nie modliszki tylko pasożyty,które czekają na faceta z kasą,aby się móc utrzymać i nic nie robić.Pozatym nie mają na faceta wplywu.Liczy się tylko kasa.
-
31.01 (06:38)JEDYNE co nie szkodzi to utargowanie 5o zl w dol ,lub w gore = o malzenstwach nie pisze ,bo tam od slubu same straty .
-
31.01 (07:34)Najlepszym gadżet to wymyta i pachnąca kobieta na dole i na górze. BY z dołu nie zalatywało zepsutą rybą a jamy ustnej szambem.Moja taka zawsze jest i przez 35 lat mam zawsze na nią chęć. To też działa w drugą strone