Jak to nie są "grzybki" to ja jestem Matka Teresa. Mnie się nie podobają takie grzybuchy albo garnki na głowie, ale jak kto lubi. Poza tym prosze nie opowiadać głupot, że jakoby krótkei włosy to wygoda bo nie trzeba ich układać. Właśnie krótkie włosy trzeba ukłać, a z długimi łatwiej, bo można jest zwyczajnie rozpuścić, albo zwiazać w koński ogon. To nad krótka fryzurą trzeba co rano się mozolić.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ostre cięcie (30)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
30.07.2010 (16:35)
-
31.07.2010 (09:07)~posiadaczka prostych półdługichJak to nie są "grzybki" to ja jestem Matka Teresa. Mnie się nie podobają takie grzybuchy albo garnki na głowie, ale jak kto lubi. Poza tym prosze nie opowiadać głupot, że jakoby krótkei włosy to wygoda bo nie trzeba ich układać. Właśnie krótkie włosy trzeba ukłać, a z długimi łatwiej, bo można jest zwyczajnie rozpuścić, albo zwiazać w koński ogon. To nad krótka fryzurą trzeba co rano się mozolić.Święta prawda ja mam krótkie włosy i żeby fryzura wyglądała ładnie codzienni muszę ją układać. Z długimi nie miałam takiego problemu bo wystarczyło je spiąć klamerką bądź rozpuścić i wyglądały dobrze. Niestety lepiej czuje się w krótkich włosach choć wygodniejsze i prostsze w obsłudze są długie :)
-
31.07.2010 (09:10)zgadzam się z pierwszą wypowiedzią , ja noszę długie bo każde krótkie są dla mnie samej mozolne do ułożenia no i brak czasu , żaden fryzjer nie zetnie mi włosów tak żebym nie musiała ich układać
-
31.07.2010 (09:34)
-
31.07.2010 (10:17)najgorsze co moze zrobic kobieta to sciac wlosy i pofarbowac sie na rudo,to poszukiwanie tozsamosci rozbujalej emocjonalnie duszy i wywalenie kasy na fryzjera, a panu czajce dalabym zakaz dotykania nozyczek i wykonywania zawodu do konca zycia!!!!
-
31.07.2010 (10:20)tak fryzury są fatalne ale ten wzór niebieskiej kiecki mi cie podoba...
-
31.07.2010 (10:40)no niestety, jak to ma być hit to masakra,przyznaję, że do niedawna od 10 lat nosiłam się krótko, ale odkąd zaapuściłam włosy, dzisiaj mam już długie jestem przeszczęśliwa, super kobieco się czuję, wszyscy znajomi są w lekkim szoku, że aż tak ładnie :))
tak więc moim juz zdecydowanie zdaniem ozdobą kobiety są piękne włosy, oczy i paznokcie, i pracujmy nad figurką :)) a efekt będzie lepszy niz na wyżej przedstawionym zdjęciu? jakieś chłopczyce trochę zbyt szcupłe jak na mój gust/- baa a warto zwrócić uwagę na swoje uszy zanim skusimy się na taki fryz :) -
31.07.2010 (11:47)wygodne są jedynie ultrakrótkie włosy, ale niewielu dziewczynom pasują. generalnie jednak krótka fryzura=mozolne układanie. długie włosy=luz (można nawet umyć na noc i rano nie będzie odgniecionego "czegoś"), latem można związać, upiąć.. nie trzeba biegać co miesiąc do fryzjera.. może i krótkie włosy są bardziej "charakterne", ale wymagają więcej zachodu (żeby fryz był naprawdę ładny).
-
31.07.2010 (12:00)No nic dodać nic ująć. Wszystkie kobitki macie tu 100 % racji. Najładniejsze są długie włosy i najmniej przy nich pracy! I naturalne kolory, a nie jakieś koszmary na głowie....
-
31.07.2010 (12:13)Modelka wygląda jakby miała garnek na głowie. Piast Kołodziej xxI wieku
-
31.07.2010 (12:47)a ja mam włosy krotkie od roku i...wszyscy mi mówią, że ładnie i zdecydowanie ładniejsza fryzura :)
-
31.07.2010 (13:18)~AnkaNo nic dodać nic ująć. Wszystkie kobitki macie tu 100 % racji. Najładniejsze są długie włosy i najmniej przy nich pracy! I naturalne kolory, a nie jakieś koszmary na głowie....
Anka nie masz racji. Właśnie przy długich włosach jest bardzo dużo pracy, trzeba poświęcić duzo czasu na ich pielegnację.
Wiem co mówię (piszę :-)), bo bardzo długo maiłam włosy takiej długości, że mogłam na nich siedzieć, teraz mam krótkie i jestem bardzo zadowolona. -
31.07.2010 (13:28)
-
31.07.2010 (13:33)jestem miłośniczką krótkich włosów a jeśli długie to tylko gęste a nie popalone i porozdwajane kudły
-
31.07.2010 (14:12)
-
31.07.2010 (14:19)Niewazne jakie mam wlosy: zetne, zapuszcze, zmienie kolor, zawsze slysze to samo: w tamtych lepiej ;D
-
31.07.2010 (14:41)Ja mam kręcone i miesiąc temu obcięłam na b. krótką zapałkę-miodzio!Ratuje mnie podczas odrastania kilo żelu i pasta do włosów.Jednak trochę dłuższe nie wchodzą w grę,chyba,że bym je prostowała.Ale tyle czasu włosom poświęcac?:-)
-
31.07.2010 (15:18)Nie każdej kobiecie jest dobrze w długich włosach i odwrotnie. Śmieszą mnie kobiety po 50-tce, które nie mogą pozbyć się długich włosów , a one sie przerzedzają ,zamiast zrobić sobie jakąś fajna fryzurę, pisze tak bo sama dobiegam 50-tki i mam krótkie włosy i one stanowczo odmładzają,polecam!
-
31.07.2010 (16:09)Ja scielam wlosy na bardzo krotkie i jestem zadowolona :), ale troszke tesknie za dlugimi wlosami :) dobrze, ze wlosy odrastaja :p
-
31.07.2010 (18:56)Te chudziaste i kościate modelki wyglądaja w tych fryzurach tragicznie!
Normalnej tuszy Polka ( nawet przeciętna) wyglądałaby o wiele lepiej!