a jaka cena?
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Jak długo? (20)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
19.01.2010 (16:38)
-
29.01.2010 (23:39)Witam, pierwszy raz założyłam sobie rzęsy we wrześniu i jestem bardzo zadowolona. Uzupełnianie powinno robić sie po ok. 3-4 tyg. wtedy ma to sens. Pierwsze zakładanie kosztowało mnie 380 zł (spotkałam się również z wyższą ceną jednak uważam, że cena zależy od prestiżu gabinetu kosmetycznego lub jego lokalizacji, ponieważ metody zakładania i materiały są podobne), uzupełnianie 140 zł. Moje drogie naprawdę warto, jest to niesamowita wygoda i oszczędność czasu wystarczy szybko nałożyć cień lub kreskę i makijaż gotowy, ale uwaga - wciąga niesamowicie ;-) Pozdrawiam
-
31.01.2010 (20:29)Ja nie mam tak dobrego zdania o tym zabiegu .
Po pierwsze bardzo szybko zaczęły odpadać. Po drugie niestety razem z moimi naturalnymi rzęsami . Płaciłam za usługę 550 zł. w Poznaniu .
Mija 1,5 miesiąca od zabiegu i borykam się z tym, że teraz wcale prawie nie mam rzęs stosuje specjalne preparaty i mama nadzieję, że odrosną . -
09.02.2010 (22:56)Dziewczyny ja jestem super zachwycona. Przedłużanie rzęsek robię od ponad roku w Krakowie i niezamieniłabym tego na żadne maskary lub inne patenty:) Polecam!!!
-
11.03.2010 (17:03)Dziewczyny, też jestem zachwycona. Noszę Nouveau Lashes i uważam, że są po prostu boskie. Od pół roku nie wiem co to tusz do rzęs. A najbardziej podoba mi się to, że rano wstaję i moje oczy są jak pomalowane.
Uzupełniam je co 3 tygodnie. Zaraziłam już siostrę i 3 koleżanki. -
11.03.2010 (17:04)
-
30.03.2010 (08:54)Polecam bardzo. Mam założone od miesiąca i jestem zachwycona. Przerażają mnie Wasze ceny. Miałam założonych ok 80 rzęs i płaciłam 180zł, a za uzupełnienie 2,50 od rzęsy. Salon w Radlinie woj. Śląskie. Bardzo polecam tak jak moje poprzedniczki troch cienia i kredki i gotowe.
-
30.03.2010 (09:45)A możesz podać dokładny adres salonu?! Jestem z Rybnika i może też bym spróbowała!!! :)
-
30.03.2010 (09:48)
-
30.03.2010 (10:59)Słuchajcie a nie uważacie, że to jest zwykła próżność ?! Wydawanie takich sum na sztuczne rzęsy !!! Dookoła jest tyle biednych, chorych dzieci, tyle nieszczęść !!! Warto o tym pomyśleć !!!
-
30.03.2010 (11:22)Cóż za pytanie!!!!! Oczywiście otaczajmy się pięknem dookoła . Jestem ZA przyklejanymi rzęsami. Moja żona takie ma :) Super sprawa. Polecam innym kolegom - warto wydać te parę groszy.
-
30.03.2010 (12:45)prosze podaj adres salonu w Radlinie, chetnie się tam wybiore, z gory dzieki
-
30.03.2010 (12:50)Ja mam juz przedluzone rzesy od miesiaca.. Rewelacja! Tak na dobra sprawe to wcale nie trzeba sie malowac, chociaz rzesy wygladaja bardzo naturalne. Ale Wasze ceny faktycznie sa przerazajace... Ja za zalozenie placilam 200zl, a uzupelnienie co miesiac 100zl.. ;)
Pozdrawiam cieplo! :) -
30.03.2010 (15:10)przedłużałam w zeszlym roku-efekt fajny,ale potem mialam swoje rzęśy zniszczone, polecam wam panie natomiast hit na odchudzanie-naturalne,znane wśrod modelek wild west jerky-super,rewelacyjna,niskokaloryczna,pełna protein przekaska z kawałków suszonej wolowinki/jest juz w 7 smakach w Polsce-internet/.
-
30.03.2010 (17:05)Ja przedłuzylam w sobote:) wygladaja rwelacyjnie, oko jest od razu wieksze i wyrazniejsze, ne musze ich malowac wiec zaoszczedze na maskarze. Moja kosmetyczka za pierwszy raz bierze 150 zl za uzupelnianie 50-100zl w zaleznosci od ilosci uzupelnianych rzes. polecam goraco :)
-
30.03.2010 (19:04)Witam! Zapraszam na przedłużanie rzęs wykonywane przez certfikowaną stylistkę w gabinecie kosmetycznym w Gliwicach. Koszt zabiegu to 180zł a uzupełnienie 80-100 zł.
-
30.03.2010 (19:42)~MonikaSłuchajcie a nie uważacie, że to jest zwykła próżność ?! Wydawanie takich sum na sztuczne rzęsy !!! Dookoła jest tyle biednych, chorych dzieci, tyle nieszczęść !!! Warto o tym pomyśleć !!!
Przepraszam bardzo, ale nie jestem Armią Zbawienia, ani Matką Teresą. Każdy jest kowalem własnego losu. W Polsce z głodu nikt nie umiera, a o dzieci niech się troszczą ich rodzice. To ich obowiazkiem jest dbanie o dzieci, a ja swoje zarobione pieniądzę będę wydawać na co chcę. A jak są biedni to niech nie robią dzieci "co rok to prorok". Tak poza tym dla Twojej wiadomości pomagam dzieciom z ubogich rodzin ze wsi, wysyłam paczki na święta, robię zbiórki ubrań, jednak całego świata nie zbawię i nie będę sobie odmawiać przyjemności tylko dlatego, że ktoś inny nie ma na chleb. Myśląc w ten sposób, pozbyłabym się wszystkiego, popadła w długi i sama zasiliłabym szeregi ubogich. -
30.03.2010 (19:45)
-
30.03.2010 (20:22)Oczywiście, że to jest próżność, podobnie jak dbałość o to ,by uzębienie było białe i zdrowe. Może nie wydawać tych pieniędzy na pastę do zębów, które wg. Moniki powinniśmy przeznaczyć na szczytniejsze cele. Nie mówiąc już o takich fanaberiach jak ładne buty lub , nie daj boże , biużteria!!! Ale gdyby jednak zapomnieć o napomnieniach Moniki, to powiem Wam, że ten zabieg nie jest przereklamowany. Oczy wyglądają prześlicznie, rzęsy optycznie je "otwierają", spojrzenie spod ich cienia naprawdę robi piorunujące wrażenie. Wczoraj widziałam koleżankę we własnych rzęsach i była ładna, dziś widziałam ją w rzęsach doklejonych- była prześliczna!:)
-
10.06.2010 (18:53)~agilaa jaka cena?Dbanie o nasze- kobiece piękno jest warte każdej ceny -nawet tej najwyższej