Niektóre leki antydepresyjne w małej dawce też zapobiegają przedwczesnym wystrzałom.
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Gdy finał jest tuż po starcie (29)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
05.02 (21:55)~Lov
-
05.02 (22:11)~to ja
-
05.02 (22:38)~.przeciez pisalo ze trzeba sie utwierdzac we wlasnej meskosci w przekonaniu ze mozna wszystko nawet kontrolowac wlasny wytrysk, a baby jak zwykle nie dosc ze nie czytaja/nie rozumieja to wszystko niszcza i psuja, _Dzien dobry katarzyno_ :D ehehehehe a tak serio to co mnie to interesuje? ja mam dobrze mi jest dobrze, to nie ja mam problem tylko ona :P i czemu to my za wczesnie dochodzimy? moze one za pozno?! jak sie jest w lozku to sie mysli o sexie a nie uklada liste zakupow a potem pretensje ze juz?! :D:D:D:D:D
-
07.02 (18:35)9Aco zrobić, jeśli mam problem i trudno mi osiągnąć szczytowanie? Normalnie mogę się onanizować, a jak przychodzi do spotkania z kobietą, to wzwodu brak...
-
08.02 (23:48)~ZBYCHPROPONUJE PANOM GUMKI UNIMIL MAX LOVE LUB ODPOWIEDNIK DUREXA. ZAWIERAJĄ ŚRODEK KTÓRY DELIKATNIE ZNIECZULA . DZIAŁANIE ŚWIETNE. PANIE BĘDĄ ZADOWOLONE.
-
08.02 (23:50)~ZBYCHgpolkuszAco zrobić, jeśli mam problem i trudno mi osiągnąć szczytowanie? Normalnie mogę się onanizować, a jak przychodzi do spotkania z kobietą, to wzwodu brak...POTRZEBNA ODPOWIEDNIA PARTNERKA I TRZEBA SIĘ PRZEŁAMAĆ TO WSZYSTKO DZIEJE SIĘ W MÓZGU. BĘDZIE DOBRZE.
-
07.03 (15:33)~jestem kobietą a popieram Cię:)~.przeciez pisalo ze trzeba sie utwierdzac we wlasnej meskosci w przekonaniu ze mozna wszystko nawet kontrolowac wlasny wytrysk, a baby jak zwykle nie dosc ze nie czytaja/nie rozumieja to wszystko niszcza i psuja, _Dzien dobry katarzyno_ :D ehehehehe a tak serio to co mnie to interesuje? ja mam dobrze mi jest dobrze, to nie ja mam problem tylko ona :P i czemu to my za wczesnie dochodzimy? moze one za pozno?! jak sie jest w lozku to sie mysli o sexie a nie uklada liste zakupow a potem pretensje ze juz?! :D:D:D:D:D
-
09.03 (13:50)~kobietaPanowie jesteście do bani !!! Przedwczesny wytrysk to ZENADA !! I my mamy was utwierdzać w waszej męskości?? jakiej meskosci gdy jej zwyczajnie brak!! . Tym panom proponuje dac sobie spokoj z kobietami jesli nie chcecie byc wysmiani !!!
-
10.03 (11:44)~Luna~ZBYCHPOTRZEBNA ODPOWIEDNIA PARTNERKA I TRZEBA SIĘ PRZEŁAMAĆ TO WSZYSTKO DZIEJE SIĘ W MÓZGU. BĘDZIE DOBRZE.gpolkuszAco zrobić, jeśli mam problem i trudno mi osiągnąć szczytowanie? Normalnie mogę się onanizować, a jak przychodzi do spotkania z kobietą, to wzwodu brak...
Bo onanizujesz się wtedy gdy nie jesteś podniecony a szukasz jedynie przyjemności a nie rpzładowania podniecenia -to jest b.duży problem mój partner tak robił i niestety z kobietami mu wychodzi wpędził sie w impotencje.Tak trzeba cierpliwości i odpowiedniej stałej partnerki może pomoże
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-
Diety (6)
-
SPA & Fitness (3)