Należy wacława wysmagac pokrzywami
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Gdy finał jest tuż po starcie (29)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
04.02 (19:22)
-
05.02 (00:03)Jesli facet nie potrafi kochac sie przez 2 godziny bez przerwy to jest dupa i szkoda sobie glowy zawracac bo po co taka fujara co nie potrafi zaspokoic?
-
05.02 (01:27)A może zacznijmy od tego, że nie liczy się jak długo trwa stosunek, ale ja jest intensywny i ile kobieta zdąży czerpać z niego przyjemności. Nie twierdzę, że można osiągnąć mega orgazm w 5 minut, ale 25 - 30 minut wystarczy. Poza tym jeśli jest odpowiednia gra wstępna, to naprawdę nie potrzeba maratończyka.
-
05.02 (03:16)Jeśli skończy za wcześnie to wtedy kobieta powinna go na nowo pobudzić żeby mógł kolejny raz. Czyli tym razem to kobieta funduje mężczyźnie grę wstępną.
-
05.02 (06:18)
-
05.02 (09:13)Z dobra tancerka przetanczysz cala noc.To od was drogie Panie zalezy czy my mozemy czy nie.Macie swoje sposoby.Pamietacie fim w ktorym Linda mowi bedac w niej:obejmij mnie.Potakim objeciu wraca facetowi cala sprawnosc,bez wychodzenia i jakis sztucznych recznych stymulacji.
A czytajac rad tych roznych seksuologow wydaje sie ze nigdy tego nie robili.Chyba najbardziej obrazowo o seksie i sposob lekki pisze pani w Superexpressie . -
05.02 (09:56)lepiej krocej jak dluzej po co ma mnie jak krolik posuwac i sie pocic ja zaczerpne przyjenosc nawet w 5 minutowym seksie to zalezy od kobiety jak by posuwal 2 godziny to byscie tez nie doszly bo byscie w mozgu mysli mialy ze moze ich nie podniecacie bo nie moga dojsc i same jestescie wtedy dalekie od przyjemnosci z takiem mysleniem
-
05.02 (10:14)masz bardzo daleko od głowy jeżeli potrzebujesz buchaja
to są zwierzątka np byk 2-3 godziny masz jak w banku
a że przez kilka dni nie wstaniesz z łóżka to nic przecież będziesz zaspokojona -
05.02 (10:58)~AniaJesli facet nie potrafi kochac sie przez 2 godziny bez przerwy to jest dupa i szkoda sobie glowy zawracac bo po co taka fujara co nie potrafi zaspokoic?Tak to potrafi tylko powiedzieć super ...... :-)
Ja rozwiodłem się, bo Ona chciała bym co najmniej 2 godz jej sprawiał przyjemność, a Ona leżała jak kłoda !!!
Super jest piosenka: " BO DO TANGA TRZEBA DWOJGA" !!!!! -
05.02 (11:14)~AniaJesli facet nie potrafi kochac sie przez 2 godziny bez przerwy to jest dupa i szkoda sobie glowy zawracac bo po co taka fujara co nie potrafi zaspokoic?
Byleby kobieta wytrzymała i oczywiscie była aktywna. Wiekszosc walnie sie na kanape i nalezy je obskakiwac... -
05.02 (11:19)Przecież jest normalne, że wygrywa ten, kto pierwszy finiszuje. Im czas, który upłynął od startu do mety jest krótszy, tym lepiej dla zawodnika. ;-D
-
05.02 (12:34)kompletna bzdura, panowie ktorzy zrobili tytul profesorow aa albo pedalami albo nie znaja uczuc kobiety, jesli sie kocha to zawsze stanie!!!
-
05.02 (13:00)~anonimJeśli skończy za wcześnie to wtedy kobieta powinna go na nowo pobudzić żeby mógł kolejny raz. Czyli tym razem to kobieta funduje mężczyźnie grę wstępną.To raczej sama sobie funduje tę grę, której Ty w zbytnim pośpiechu zaniechałeś.
A Tobie prezentuje reaktywację, czyli przywrócenie "oficera" przeniesionego w stan spoczynku - do służby czynnej -
05.02 (13:09)~krakPrzecież jest normalne, że wygrywa ten, kto pierwszy finiszuje. Im czas, który upłynął od startu do mety jest krótszy, tym lepiej dla zawodnika. ;-DA ja nie używam stopera i stawiam na jakość - reklamacji nie było :-)
-
05.02 (13:50)najlepiej -zezygnowac i po wstydzie i po klopocie - zenic - a czy to sie musi !!!
-
05.02 (18:48)Ja mam ochotę dopiero po 2-3 godzinach na prawdziwy strzał...no wiem ze za wcześnie, co zrobić:)
-
05.02 (20:09)Proste....mięsień kegla kluczem do sukcesu, poszukajcie w google jak ćwiczyć i do dzieła,
-
05.02 (20:56)
-
05.02 (21:34)Bardzo Ciekawe komentarze zamieszczone przez Panów którzy tym samym chca sobie poprawic samopoczucie:-)
a w sypialni maja te same problemy
-
05.02 (21:43)miałem problem z przedwczesnym wytryskiem...u mnie rozwiazaniem okazała sie moja partnerka z ktorą czesto uprawiam seks. Nawet sama zauwazyłem ze po roku mogę juz dłuzej nawet jak to powiedziała "czasami za długo".