co za bzdury!!! lepiej jeść pomarańcze, niż białe twarożki, serki i jogurty light (nafaszerowane cukrem i chemią)
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Dieta na płaski brzuch (10)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
12.01 (17:32)~dziewczyna
-
14.01 (11:22)~nk
-
14.01 (12:36)~BrzeczyszczykiewiczMetoda jest prosta na ziarnko grochu - bierze sie ziarnko grochu i kladzie na brzuchu i drugim brzuchem trzeba tak dlugo trzeć aż bedzie ziarnko maku :-)) i masz plaski brzuch
-
14.01 (13:02)~richWiec te 4 punkty gwarantuja owrzodzenie ,niestrawnosci i inne sensacje gastrologiczne - powodzenia .
Dla proby pijcie codziennie sok grejfrutowy - jest agresywny i niebezpieczny w wiekszych ilosciach - na takich dietach szybciej sie schodzi.... -
14.01 (14:23)~Ewapolecam mające tylko 64 kalorii,smaczne,odzywcze,naturalne wild jerky.Fajne na odchudzanie.
-
15.01 (00:32)~sylwester~BrzeczyszczykiewiczMetoda jest prosta na ziarnko grochu - bierze sie ziarnko grochu i kladzie na brzuchu i drugim brzuchem trzeba tak dlugo trzeć aż bedzie ziarnko maku :-)) i masz plaski brzuch dobre, dobre jutro przetestuję :D Najlepsza dieta to NŻD czyli NIE ŻREĆ DUŻO i to mi mój osobisty lekarz zalecił!!!!
Bo mówił że te wszystkie diety mogą zrujnować organizm bo każdy jest inny!!! Więc laseczki więcej ruchu, seksu i NŻD i będzie efekt murowany:) -
01.02 (09:39)~gość~nkWzdymające brokuły na pewno zagwarantują płaski brzuszek :D
Brokuły mnie nie wzdymają tylko kalafior. -
09.02 (19:59)~jaNiskokaloryczna dieta powoduje braki kalorii czyli paliwa dla organizmu to powoduje lekkie oslabienie czyli zmniejszenie aktywnosci ruchowej...spadek wagi bedzie kosztem masy miesniowej czyli bialka ,ktore organizm pozyska z miesni,a nie z tluszczu !!!! ...itd....
-
09.02 (20:55)~alicjaale głupoty. jasne.. żywmy się tylko grejpfrutami, sałatą i jogurtem naturalnym -_-
-
11.02 (20:17)dla mnie to nowosc ze kuskus i ryz jest niewskazany przy diecie redukujacej oponke...
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-
Diety (6)
-
SPA & Fitness (3)