polecam zacząc od diety,na odchudzanie rewelacyjna jest dieta proteinowa-skuteczna,zdrowa,i co ważne bez efektu jo-jo i nie chodzisz glodny,tutaj polecam pełne protein,sycacei mające tylko 64 kalorii wild west jerky/dostepne juz w Polsce w 7 smakach/, odchudza się nimi m.inn piękna Liz Hurley,jennifer Lopez.super dla pan i panow.
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Ciało jakich mało (10)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
11.05.2010 (10:09)
-
11.05.2010 (10:27)ja w ciągu 4 miesięcy schudłam 20 kg (tak naprawdę duża zasługa stresu-rozstanie z mężem) i powiem wam że nigdy nie wyglądałam tak dobrze jak teraz.Teraz żeby zachować ten wygląd zrezygnowałam z cukru i nie objadam się tak jak wcześniej tłustymi mięsami i wędlinami wybieram te niskokaloryczne.Używam też balsamów ujędrniających i sama jestem zdziwiona że po pozbyciu się tylu kilogramów nie mam sflaczałej skóry.Ale najważniejsze żeby dużo się ruszać (ja preferuje spacery bo ćwiczyć nie lubię)
-
11.05.2010 (14:30)doskonała jest szczotka z naturalnego włosia, poprawia krążenie ujędrnia, złuszcza martwy naskórek,najlepiej wymasować się na sucho ruchami okrężnymi , zacząć od stóp kierować się w stronę serca-zabieg jest bolesny, ale bardzo skuteczny,
doskonałym balsamem może być olej z pestek winogron z dodatkiem kilku kropel ulubionego olejku zapachowego -
11.05.2010 (17:29)Widzisz Neszka, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Tak trzymaj i nie poddawaj się!
Szczęście na pewno jeszcze cię czeka! I tego ciżyczę z całego serca!
Pozdrawiam
~neszka35ja w ciągu 4 miesięcy schudłam 20 kg (tak naprawdę duża zasługa stresu-rozstanie z mężem) i powiem wam że nigdy nie wyglądałam tak dobrze jak teraz.Teraz żeby zachować ten wygląd zrezygnowałam z cukru i nie objadam się tak jak wcześniej tłustymi mięsami i wędlinami wybieram te niskokaloryczne.Używam też balsamów ujędrniających i sama jestem zdziwiona że po pozbyciu się tylu kilogramów nie mam sflaczałej skóry.Ale najważniejsze żeby dużo się ruszać (ja preferuje spacery bo ćwiczyć nie lubię) -
11.05.2010 (18:31)dobre śniadanie, niezły obiad, żadnej kolacji. Gimnastyka, fitness, trening, a na trawienie dobra literatka czystej. Spirytus z wodą w proporcji 1:3 też dobry . Jazda na rowerze, tylko nie siedzieć kufrem na siodle, tylko wyprostować nogi, jak kolarz pod górkę. Górskie spacery, świeże powietrze sprzyja odmładzaniu sylwetki. Zgubna jest myśl: "teraz coś zjem, później to spalę". Wy macie, drogie panie, teraz spalić to, co zjadłyście wcześniej. Mężczyźni patrzą najpierw na szczupłą talię, później na nogi. Brzuch i gruby kufer to najgorsze co może mieć kobieta. A teraz brać się do roboty, do treningu!!! Pozdrawiam miłe panie!- BOB
-
11.05.2010 (19:49)śniadanie, obiad, zero kolacji, dużo sportu, picie dużej ilości wody ktora fantastycznie reguluje metabolizm i odpowiednia ilość snu !
-
11.05.2010 (20:09)~bśniadanie, obiad, zero kolacji, dużo sportu, picie dużej ilości wody ktora fantastycznie reguluje metabolizm i odpowiednia ilość snu !O rany! życie jest zbyt krótkie aby tak się mordować.Co komu po Twoim gładkim ciele. Nikt nawet tego nie zauważy. Przemysł kosmetyczny nabija sobie kasę, a naiwni dają się nabrać. Nie gniewajcie się za te słowa, to nie chęć dokuczenia,Cieszcie się życiem, bawcie się dobrze, otaczajcie fajnymi ludżmi, a nie będziecie myśleli o brakach urody. Serdecznie pozdrawiam
wet -
25.05.2010 (12:56)
-
10.06.2010 (20:47)Ja zgadzam się z tym, że ciało kobiety nie musi być idealne...ale może! Każda z nas powinna oo nie dbać z największą troską.
-
31.10.2010 (22:08)dieta,trening,spacer ,spa,manicure pedicure,odpowiednia ilosc godzin snu... a kiedy czas dla dzieci meza i co gorsze na prace??bo jak dla mie to jest nie do osiagniecia,dla kobiety pracujacej...zliczylam czas poswiecony sobie i pieknemu wygladowi i okazalo sie ze nie ma czasu na nic innego jak tylko na upiekszanie!!!!