to mit, że kosmetyki apteczne nie zawierają podrażniających konserwantów, barwników czy zapachów; wystarczy przeczytać ich składy: avene, bioderma, pfarmaceris, svr - i inne , wszystkie w skałdzie mają szkodliwe składniki: produkty destylacji ropy naftowej, propylene glykol czy szkodliwe konserwanty: parabeny
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Cera naczynkowa (8)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
06.02 (21:54)~isia
-
08.02 (08:59)~naczynkowaMam lekko naczynkowa cere i bardzo sie ciesze z tego powodu , bo kiedy rano wstaje -nie jestem blada jak trup.Jem swiezy imbir i chili -bo imbir poprawia krazenie zylne /dziala antyzylakowo/ a papryczki chili dzialaja antynowotworowo, wiec nie zamierzam rezygnowac z dobrodziejstwa tych wspanialych roslin. Po kremie z milorzebu boli mnie glowa ,wiec go nie uzywam.Od czsu do czasu/raczej rzadko/lykam rutinoscorbin..Uzywam kremow bardzo lagodnych-takich ktore mnie nie uczulaja . Nie chodze do kosmetyczki bo moja cera, jest jak krew z mlekiem i wszyscy ja podziwiaja,chociaz jestem juz ok 50.Pozdrawiam wszystkie naczynkowe :)
-
08.02 (14:33)~piękna inaczejdo artykułu mogli dać kogoś właśnie z taką cerą no ale jak by to wyglądało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszędzie ściema i hipokryzja!
-
08.02 (14:35)~EwaA ja od 16stego roku męcze się z tym badziejstwem, teraz mam juz 25 i żadnej poprawy, próbowałam wszystkiego... chyba tylko lasery zostały (1 zabieg 500zł, potrzeba około 6 i brak pewności ze cos da)
-
08.02 (15:03)~schatzmam ten sam problem dobry makijaż daje rade,ale bardzo się wstydze pajączków więc makijaż robie zaraz po wstaniu z łóżka.Zimą jest ok, gorzej latem kiedy gruba tapeta wygląda brzydko,spływa.Nawet na plaże używam korektora i podkładu..buuu chciałaby choć na jedno lato pozbyć się tego świństwa i wyjść bez pudru na twarzy...
-
08.02 (15:36)~małgosiaja korzystałam z 3 zabiegów laserem IPL i efekt jest widoczny. jestem zadowolona. oczywiście zabieg ten trzeba co jakiś czas powtarzać bo cera naczynkowa to tak naprawdę problem powracający i nie można się go pozbyć raz na zawsze
-
11.02 (17:31)~LolaaaSchatz świetnie Cię rozumiem! mam dokładnie to samo! moja cera jest masakryczna-czerwony noc i policzki.. codziennie wstając rano nakładam sporą warstwę podkładu.. nie wygląda to pięknie szczególnie w dzień.. ale nie wyobrażam sobie pokazać się bez makijażu Szczerze zazdroszczę wszystkim, którzy mają ładną BLADĄ buźkę :(
-
28.02 (09:43)~zzzDziewczyny pamiętajcie, że teraz zimą koniecznie trzeba zadbać o cerę naczynkową. Mnie problem pojawia się właśnie jesienią, zimą. Na mróz dobry krem ochronny do cery naczynkowej np. flos-lek, do tego w domu maseczki z dodatkiem wyciągu z kasztanowca + łykanie rutinoscorbin - wzmacnia naczynka
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-
Diety (6)
-
SPA & Fitness (3)