Ja myślę że najprostszy sposób to mniej pić alkoholu. Wtedy nie zdzierają się tak łokcie i kolana :) gdyż nie trzeba czołgać się do domu :)
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
5 sposobów na gładkie łokcie i kolana (9)
Przeczytaj artykuł, którego dotyczy ten temat-
28.08.2010 (09:33)~dziwny
-
28.08.2010 (10:46)~jerrynajlepiej jest rozpędzić się z góry na rowerze i włożyć kij w szprych przedniego koła. Gdy wreszcie skóra na kolanach i łokciach zagoi się, będzie delikatna i różowa. POLECAM!
-
28.08.2010 (11:28)~jureczekjednym ze sposobow na gladkie lokcie i kolana to seks "na pieska" na chropowatym podlozu- skutek natychmiastowy- po prostu rewelacja
-
28.08.2010 (13:12)~Torquemada7xiKochane Panie nie wierzcie ani autorowi tekstu ani komentatorom, choć komentarze bardzo dowcipne. Chcecie mieć cerę jak marzenie po prostu w okresie lata i jesieni jeść należy jak najwięcej świeżych owoców i warzyw. Jesteśmy zbudowani z tego co zjemy, krem i pasty to placebo producenci tych środków z waszych kieszeni kradną pieniądze, nie bądźcie naiwne.
-
28.08.2010 (19:11)~argonaautor artykułu chyba nie bardzo sprawdzał na sobie powyższe rady. zgodzę się za to z "Torquemada7xi", że tylko dobrze zbalansowana dieta, z przewagą warzyw surowych oczywiście, wspomaga nasze włosy, paznokcie i skórę. od kiedy sama stosuje się do tak prostych wymagań mojego ciała i żołądka wszystko się poprawiło. odstawiłam wszelkie kosmetyki, na które wcześniej wydawałam spora sumkę z pensji. paznokcie się nie łamią, włosy lśnią same, bez pomocy szamponów, odżywek czy pianek, nie przetłuszczają się też na drugi dzień po umyciu, skóra na całym ciele jest po prostu delikatna i przyjemna w dotyku, bez wyprysków i krost. jedynymi kosmetykami, jakich używam są olej kokosowy (ale dobrej firmy) na zmianę z olejkiem rycynowym. te wspaniałe zapomniane przez wielu dziś oleje świetnie nadają się do pielęgnacji skóry, tzn. zastępują kremy lub balsamy. i wcale nie trzeba ich używać codziennie żeby odczuwać komfort. mogę tylko powiedzieć, że od kiedy stosuję mniej chemii a więcej zwracam się ku naturze, tym lepiej znosi to moje ciało i oczywiście portfel. pozdrawiam
-
29.08.2010 (06:54)~jureczek~Torquemada7xiKochane Panie nie wierzcie ani autorowi tekstu ani komentatorom, choć komentarze bardzo dowcipne. Chcecie mieć cerę jak marzenie po prostu w okresie lata i jesieni jeść należy jak najwięcej świeżych owoców i warzyw. Jesteśmy zbudowani z tego co zjemy, krem i pasty to placebo producenci tych środków z waszych kieszeni kradną pieniądze, nie bądźcie naiwne.
-
04.09.2010 (15:42)~30086
-
04.09.2010 (19:28)~ja~jureczekjednym ze sposobow na gladkie lokcie i kolana to seks "na pieska" na chropowatym podlozu- skutek natychmiastowy- po prostu rewelacja
próbowałeś...? -
05.09.2010 (06:56)~pusianajlepszy sposób to smarowanie samym sokiem z cytryny, od razu skóra mięknie i jest przyjemna w dotyku
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-
Diety (6)
-
SPA & Fitness (3)