Dziewczyno, po co chcesz się faszerować hormonami? Jest tyle naturalnych sposobów na antykoncepcję. Moja dziewczyna brała swego czasu jakieś tabletki i czuła sie po nich okropnie, mdłości, ciągłe migreny i drastyczny spadek libido. Po co Ci to?
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Jakie tabletki ? (8)
-
23.12.2011 (13:02)4
-
23.12.2011 (14:28)zawsze można kupić sobie kalendarzyk, i długopis ;) nie wychodzi drogo. A tak na poważnie, to idź do ginekologa on powinien Ci doradzić, chociaż z drugiej strony ile ginekologów tyle różnych tabsów by przypisali.
-
23.12.2011 (18:13)killer z jakiej Ty epoki? widać Twoja dziewczyna miała źle dopasowane tabsy, ja biorę i nic mi po nich się nie dzieje, a hormony raczej pomagają, a nie szkodzą w takiej dawce jak w tabletkach.
-
23.12.2011 (21:46)4cichokiller z jakiej Ty epoki? widać Twoja dziewczyna miała źle dopasowane tabsy, ja biorę i nic mi po nich się nie dzieje, a hormony raczej pomagają, a nie szkodzą w takiej dawce jak w tabletkach.Ja i tak będę obstawał przy swoim, współżyjemy juz 3 lata i jakoś sobie radzimy bez tych hormonów. A ona nie stosowała tylko jednych tabletek, próbowała różnych i zawsze był jakiś problem.
-
23.12.2011 (22:27)chcialabym byc pewna, ze jestem zabezpiczona i nie bac sie... a jakie znasz naturalne sposoby ?
-
25.12.2011 (15:25)218Moja kobieta uzywala przez dwa lata i było bardzo fajnie, potem przestała bo jej libido spadało ale pozniej znow bylo wysokie
-
26.12.2011 (21:43)kurcze, albo przybranie na wadze, albo spadek libido, albo cos tam :( same problemy z tym wszystkim
-
27.12.2011 (13:04)Witam,
proszę, o nieużywanie nazw leków na forum. Wiadomości zawierające nazwy leków mogą Państwo przesyłać do siebie za pomocą wiadomości wewnętrznych dostępnych w profilu.
W razie pytań proszę, pisać na: administrator@styl.pl
Pozdrawiam,
Administrator Styl.pl
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-