Nad morzem w Jastrzębiej jest taki hotel ze spa, w którym byłam w zeszłym roku. Zastanawiam się nawet czy teraz poza sezonem sobie tam nie pojechać, bo bardzo mi się tam spodobała. Świetne warunki i super zabiegi mają. Chodziłam sobie głównie na bardzo efektywne masaże antycellulitisowe, peelingi ciała i oczyszczanie i zabiegi upiększające na twarz. Hotel jest sto metrów od plaży, także bardzo ładne widoki, kąpiel oprócz Bałtyku w różnych basenach. Super wakacje, bardzo relaksujący pobyt. Jeśli znacie jakieś godne polecenia obiekty tego typu, to piszcie.
Reklama
Komentarze
Spa nad morzem (3)
-
15.01.2010 (14:49)5
-
15.01.2010 (15:24)Hmmmm niestety nic innego nie przychodzi mi do głowy jeśli chodzi o jakieś miejsca spa nad morzem. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat hotelu Primavera właśnie w Jastrzębiej Górze. Nie tylko ze względu na bogatą ofertę spa ale i ze względu na to, że ten obiekt jest świetnie przystosowany do organizacji szkoleń i konferencji;)
-
27.05.2010 (14:36)ja każdego roku jeżdżę w lipcy do Lądka zdrój na warsztaty taneczne,które odbywaja się w ramach MIędzynarodowego Lata Baletowego.Korzystam tam rownież z masazy,basenu,pijalni wód czyli coś dla ducha (koncerty,występy artystów) i cos dla ciała:)
-
Wasze komentarze (601)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (2)
-
Diety (4)
-
SPA & Fitness (3)