Codzienny masaż, właściwa pilęgnacja? A może masz swój specjalny "program zadbanego ciała"? Podziel się z nami.
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Jakie są Wasze sposoby na zadbane ciało? (7)
-
07.05.2010 (16:55)
-
27.05.2010 (14:35)Regularny i systematyczny trening siłowy połączony z treningiem aerobowym.Do tego nawilżanie skóry balsamami po każdej kąpieli.Dobrze zbilansowana dieta (dobrana do wieku,wagi,stylu życia itp.) plus dobra suplementacja.zajrzyjcie do mojej galerii zdjęć - tam jest troszkę na ten temat;)
-
22.06.2010 (09:07)Ja ostatnio czytałam na okazyjnych o aromatherapii i ... skusiłam się na to, bo była promocja i spokojnie można było się pokusić na próbę :)
Nie wiem czy to akurat działa na ciało, ale jak się dobierze odpowiednie olejki, w zależności od tego, co chcemy osiągnąć, to się człowiek taki rześki czuje, wypoczęty :)
Mogę w sumie polecić, dwa - trzy razy w tygodniu taki seansik sobie urządzić :) -
23.07.2010 (11:18)Od 6 miesiecy mam stepper skretny Hop Sport. jezdze 3 razy w tygodniou, w domku, przed tv:)) super rzezbi cuialo, wlasciwie kazde miesnie bo i uda, lydki, brzuch. Dodatkowo cwicze ramiona z hantelkami. Chodzialam kiedys na silwonie, ale teraz wole w domku:))
-
09.11.2010 (10:03)Do pielęgnacji ciała polecam kosmetyki z linii Perfect Body firmy Nantes. Do wyboru: oliwkowy balsam, mleczko kształtująco- modelujące sylwetkę oraz wygładzająco- ujędrniający balsam antycellulitowy. A do pielęgnacji twarzy w zależności od typu cery : kosmetyki z linii Therma Liquid, bądź Clean&Fresh:)
-
04.05.2011 (12:18)Ja stawiam zawsze na zmasowany atak. O ile daję radę czasowo pogodzić wszystko z pracą i całym arsenałem innych obowiązków, to co najmniej 2 - 3 razy w tygodniu zapodaję sobie trening. I podobnie jak jedna z koleżanek stawiam na dualizm - zarówno robię aeroby, jak i typową "siłówkę". Uwielbiam ruch w każdej formie, byleby był różnorodny i przynosił efekty ;) Jeśli chodzi o dietę, to jem często tylko małe porcje i stawiam na zróżnicowanie. Nie ma nic gorszego niż jedzenie 3 razy dziennie kleiku czy surowej marchewki... Do kompletu, dodam odpowiednią dawkę snu, dużo wody mineralnej, masaże (szczególnie gdy szybko tracę na wadzę), regularne peelingi oraz wklepywanie w skórę kremów cud ;)
-
25.07.2011 (18:50)7WoW kobieto kiedy Ty znajdujesz na to czas?? Ja to niewiem w co ręce włożyć i najcześciej jak nie wyladuje i kosmetyczki to nie mam czasu na nic
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-
Diety (6)
-
SPA & Fitness (3)