Pierre Dukan napisał książkę pt.: nie potrafię schudnąć i naobiecywał w niej cudownych ilości straconych kilogramów w zamian za nieziemskie katusze, niektórzy też mówią ta dieta do najzdrowszych nie należy CZY WARTO TAK UMARTWIAĆ SIĘ NAD SOBĄ???
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Co sądzicie o diecie proteinowej (5)
-
19.08.2010 (00:02)
-
26.09.2010 (21:29)2mam koleżankę, która schudła 15 kg i wygląda rewelacyjnie dzięki tej diecie , podziwiam ja bardzo bo próbowała różnych diet ale teraz wygląda super i to dzieki tej diecie
-
29.12.2010 (00:54)7797lubię mięso kurczaka, proteiny jednak są nie tylko w mięsie.....Ale generalnie nie odchudzam się, jem to na co mnie stać:))))Jem więcej przed, w czasie i po menstruacji
-
12.02.2011 (17:11)1Dietka super , przez miesiąc schudłam 9 kg i nadal na niej jestem, bo chcę jeszcze zrzucić 7 kg i tym sposobem wrócę do swojej dawnej wagi 58 kg ;) jestem na dobrej drodze , bo ciągle chudnę ;D aaa jogurty, kefiry, jajka i mięso bardzo lubię , także odpowiada mi ta dieta, dukan dał też świetne przepisy na słodkości także od czasu do czasu robię sobie serniczek, deser czy też nutelle light ;) aa w restauracjach piję colę light bądź zero . I wszystko jest w porządku , efekty mega szybko ;) .
-
14.10.2011 (16:10)102
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-
Diety (6)