Lekarze coraz częściej są zwolennikami integracji medycyny wschodniej i zachodniej, zalecając np. akupunkturę jako leczenie wspomagające. Jakie są Wasze doświadczenia z medycyną Dalekiego Wschodu? Wierzycie w jej skuteczność?
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Wierzyć medycynie Dalekiego Wschodu? (5)
-
09.04.2010 (15:40)
-
19.08.2010 (14:03)RedakcjaLekarze coraz częściej są zwolennikami integracji medycyny wschodniej i zachodniej, zalecając np. akupunkturę jako leczenie wspomagające. Jakie są Wasze doświadczenia z medycyną Dalekiego Wschodu? Wierzycie w jej skuteczność?Chodziłam na akupunkturę miałam 10 zabiegów (akupunktura z moksą) nie upieram sie na 100%, ze mi pomogło ale też nie mogę powiedzieć, że nie w każdym razie po tych zabiegach i zrobieniu po jakimś czasie zdjęć RTG mój kręgosłup był w lepszym stanie - z 2 przewężeń w odcinku szyjnym zrobiło się 1. Oprócz tego praktycznie nic nie stosowałam , stardardowo masaże 2 razy w roku i tyle.
-
02.08.2011 (10:13)stanowczo nie można we wszystko wierzyć ,lecz wiara czyni cuda nie koniecznie z dalekiego wschodu
-
11.02 (20:26)krystynasugstanowczo nie można we wszystko wierzyć ,lecz wiara czyni cuda nie koniecznie z dalekiego wschoduale medycyna wschodnia nie ma nic wspolnego z wiara... to jest oparte na doglebnej wiedzy medycznej popartej studiami i certyfikatami. To absoloutnie nie ma nic wspolnego z wrozeniem z fusow!
-
11.02 (20:29)RedakcjaLekarze coraz częściej są zwolennikami integracji medycyny wschodniej i zachodniej, zalecając np. akupunkturę jako leczenie wspomagające. Jakie są Wasze doświadczenia z medycyną Dalekiego Wschodu? Wierzycie w jej skuteczność?Mi bardzo pomogla akupunktura przy walce z przewleklym zapaleniem zatok. Po prostu medycyna tradycyjna po 3 seriach antybiotykow, posiewach, cudach na kiju po prostu nie dala rady. A ja sama bylam juz wykonczona walka z rozstrojonym zoladkiem po antybiotykach branych przez ponad 2 miesiace po meczarni z bolem zatok, z potwornymi bolami glowy i wtedy siegnelam po ostatnia deske czyli po akupunkture i przeszlo! Stan remisji trwa 9lat... odpukac :)
-
Wasze komentarze (705)
-
Sekrety gwiazd (2)
-
Makijaże (1)
-
Fryzury (3)
-
Diety (6)
-
SPA & Fitness (3)