a jaka jest definicja szczęścia gołąbków?
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Zdefiniować własne szczęście (7)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
06.02 (21:27)
-
06.02 (21:34)filomenaa jaka jest definicja szczęścia gołąbków?W tym momencie jak najbardziej: napełniony pokarmem pusty żołądek. Pozdrawiam
-
06.02 (21:53)Niestety ten weekend dostarczył mi parę obrazków nieszczęśliwych gołębi, którym już nie można było pomóc, ale i wesołego (myślę) ptactwa dokarmianego przez ludzi :) Pozdrawiam Magi :)
-
06.02 (21:55)czyli pełne koryto, ale to nie dotyczy tylko gołąbków.MagotaW tym momencie jak najbardziej: napełniony pokarmem pusty żołądek. Pozdrawiamfilomenaa jaka jest definicja szczęścia gołąbków?
-
06.02 (23:27)kazdy ma definicje wlasnego szczescia. Nie jest ono takie samo dla wszystkich. I bardzo dobrze, bo tak jest znacznie ciekawiej. ***
-
07.02 (10:01)LadyStardustNiestety ten weekend dostarczył mi parę obrazków nieszczęśliwych gołębi, którym już nie można było pomóc, ale i wesołego (myślę) ptactwa dokarmianego przez ludzi :) Pozdrawiam Magi :)Przyroda jest nieubłagana. przeżyją silniejsze, sprytniejsze. Pozdrawiam serdecznie:)*
-
07.02 (22:50)filomenaczyli pełne koryto, ale to nie dotyczy tylko gołąbków.MagotaW tym momencie jak najbardziej: napełniony pokarmem pusty żołądek. Pozdrawiamfilomenaa jaka jest definicja szczęścia gołąbków?Są tacy co marzą o pełnym garnku, i to niemały procent. Od razu mam przed oczami afrykańskie niedożywione dziecko z nadętym brzuszkiem.
Moja szczęśliwa chwila, to powrót zadowolonego dziecka ze szkoły, łaskawa, słoneczna aura...Pozdrawiam:)