No to życzę miłego przebierania i wybierania :)))
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
zaproszenia ślubne (15)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
08.02 (10:55)
-
08.02 (11:13)Pewnie cos pieknego znajdziesz. ja malzenstwo po raz pierwszy mialam proste zaproszenie na tzw" czerpanym papierze". bez niczego ozdobnego. mam gdzies w swoich pamiatkach. dalej sie sprawdza.
Ale teraz to wybor jest. Wtedy trzeba bylo samemu cos wymyslic. To byl rok 1968. Buziaki mam nadzieje, ze plik doszedl. -
08.02 (11:26)wszystko doszło , zaczęłam już czytać :))
Lucia, wszystkie są piękne i to jest największy problem :) luciaPewnie cos pieknego znajdziesz. ja malzenstwo po raz pierwszy mialam proste zaproszenie na tzw" czerpanym papierze". bez niczego ozdobnego. mam gdzies w swoich pamiatkach. dalej sie sprawdza.
Ale teraz to wybor jest. Wtedy trzeba bylo samemu cos wymyslic. To byl rok 1968. Buziaki mam nadzieje, ze plik doszedl. -
08.02 (11:27)LadyStardustNo to życzę miłego przebierania i wybierania :)))Lady, miłe na pewno ale nie łatwe . Wybór jest zbyt duży jak dla mnie :)
-
08.02 (11:51)martiniLady, miłe na pewno ale nie łatwe . Wybór jest zbyt duży jak dla mnie :)LadyStardustNo to życzę miłego przebierania i wybierania :)))Faktycznie to może być problem, dla mnie zawsze za duży wybór to duży problem, czasem produkt jeden od drugiego różni się mało a i tak oba są piękne. No i klops!
-
08.02 (12:30)
-
08.02 (12:31)zawiadomienie jest mało zobowiązujęce, gorzej z zaproszeniami jeśli robisz cos w rodzaju wesela, tu trzeba bardziej pomysleć. Wybierz sobie jakiś oryginalny tekst, bo te nieszczęsne wierszyki niezbyt mi się podobają. I może bez gołąbków z obrączkami w dzióbklach :))))
-
08.02 (12:36)DamabezwoaluKup kilka róznyhc, młoda jeszcze jesteś:) zdążysz wykorzystać.
he he he he ;DDDDD -
08.02 (12:52)szmygryhe he he he ;DDDDDDamabezwoaluKup kilka róznyhc, młoda jeszcze jesteś:) zdążysz wykorzystać.W sumie coś w tym jest... ;D
-
08.02 (13:42)my się naoglądaliśmy różności i w rezultacie robiliśmy sami :)))) wiadomo chyba, że najpiękniej na świecie całym ;))))
-
08.02 (17:17)byłam widziałam, zamawiałam u nich księgę do wpisów życzeń przez gości. Zamawiac trzeba przez neta tam można jedynie odebrac, no i pooglądac co nieco, ale większy wybór mają w necie. Są sensowni:)
-
08.02 (21:33)Keth, czyli godni polecenia ? Zaproszeń od nich nie brałaś , dlaczego? Jeżeli mogę spytać :)
kethryverisbyłam widziałam, zamawiałam u nich księgę do wpisów życzeń przez gości. Zamawiac trzeba przez neta tam można jedynie odebrac, no i pooglądac co nieco, ale większy wybór mają w necie. Są sensowni:) -
08.02 (22:18)popieram ))))))))))))))
DamabezwoaluKup kilka róznyhc, młoda jeszcze jesteś:) zdążysz wykorzystać.
-
08.02 (23:24)puudelmy się naoglądaliśmy różności i w rezultacie robiliśmy sami :)))) wiadomo chyba, że najpiękniej na świecie całym ;))))pomysł aby recznie ... Bardzo mi sie podoba :) ale pod warunkiem ze ma sie trochę talentu
Pozdrawiam Was Obie
A. -
09.02 (09:31)ja jestem anty talent do prac ręcznych :/ Więc muszę się zdac na profesjonalistów
adatoniewypadapomysł aby recznie ... Bardzo mi sie podoba :) ale pod warunkiem ze ma sie trochę talentu
Pozdrawiam Was Obie
A.puudelmy się naoglądaliśmy różności i w rezultacie robiliśmy sami :)))) wiadomo chyba, że najpiękniej na świecie całym ;))))