zapisy na basen, szef orkiestry dinozaurow i cyrk (17)
-
07.09.2010 (09:47)
stefane
6542
lucia... no to rok szkolny rozpoczal sie " bombowo " ... pozdrawiam
no fajnie sie rozpoczal... ciesze sie... uciekam po warzywa do Alexa... zamiescilam koment pod twoim wpisem "przepisy" z prosba...
-
07.09.2010 (10:10)
4314
no proszę-wystarczy tylko coś odpowiednio nazwać i mozna dzieci do wszystkiego przekonać:)
a czy dzieci, które zupełnie nie umieją pływać też musiały test przechodzić???
-
07.09.2010 (10:11)
Cyrku tez nie lubie, wlasnie ze wzgledu na zwierzeta. Uwazam, ze to nie jest miejsce dla nich!
Antosiowi zycze powodzenia w nowym roku szkolnym, zuch chlopak!
-
07.09.2010 (10:20)
12592
stefaneno fajnie sie rozpoczal... ciesze sie... uciekam po warzywa do Alexa... zamiescilam koment pod twoim wpisem "przepisy" z prosba...lucia... no to rok szkolny rozpoczal sie " bombowo " ... pozdrawiamStefane ,... widze, ze znow to samo ... mnie wywialo, a pod przepisamy Ciebie tez nie ma ... napisz moze tu, albo na maila ...
-
07.09.2010 (10:30)
2835
Stefane:)) Alez zdolne masz to dziecko:)) Tez zycze mu powodzenia w nowym roku szkolnym! A ja wczoraj pobiegalam po sklepach z CV i czekam dzis na telefony... Tez za niedlugo czeka mnie zabawa z papierami i chyba bank zmienie, bo ten mnie wiecznie denerwuje... Pzdr i udanego dnia zycze!! U nas brak slonca i pod chmura:/
-
07.09.2010 (12:10)
2475
no to zuch chłopak tyle już umie :) śmieszne są te oceny opisowe, pamiętam jak dzieciakom w pierwszej klasie musiałam coś takie pisac :/ miałam niezłą zagwostkę jak się za to wziąc :/ ale jakoś poszło ;)
a co do tych szefów to sorry ale rozbawił mnie ten szef śmietnika na papiery ;) ale co tam jak to ich zmobilizuje do pracy to warto :) nie ważna nazwa ważny efekt końcowy :D pozdrawiam
-
07.09.2010 (13:28)
stefane
6542
mari01no proszę-wystarczy tylko coś odpowiednio nazwać i mozna dzieci do wszystkiego przekonać:)a czy dzieci, które zupełnie nie umieją pływać też musiały test przechodzić???
tak wszytskie dzieci przechodza test by trener wiedzial do jakiej grupy ma je zapisac... malutkie dzieci takie 4 latki albo niespelna skacza tylko w wodzie, wysuwaja noge... a trener im mowi... "jak cudnie"... a zabawy przy tym!
-
07.09.2010 (13:28)
stefane
6542
kolorowaCyrku tez nie lubie, wlasnie ze wzgledu na zwierzeta. Uwazam, ze to nie jest miejsce dla nich! Antosiowi zycze powodzenia w nowym roku szkolnym, zuch chlopak!
dziekuje, przekaze mu!
-
07.09.2010 (13:29)
stefane
6542
luciaStefane ,... widze, ze znow to samo ... mnie wywialo, a pod przepisamy Ciebie tez nie ma ... napisz moze tu, albo na maila ...stefaneno fajnie sie rozpoczal... ciesze sie... uciekam po warzywa do Alexa... zamiescilam koment pod twoim wpisem "przepisy" z prosba...lucia... no to rok szkolny rozpoczal sie " bombowo " ... pozdrawiam
napisze zaraz wpis a w nim ps do ciebie
-
07.09.2010 (13:29)
stefane
6542
plath19Stefane:)) Alez zdolne masz to dziecko:)) Tez zycze mu powodzenia w nowym roku szkolnym! A ja wczoraj pobiegalam po sklepach z CV i czekam dzis na telefony... Tez za niedlugo czeka mnie zabawa z papierami i chyba bank zmienie, bo ten mnie wiecznie denerwuje... Pzdr i udanego dnia zycze!! U nas brak slonca i pod chmura:/
u nas tez dzis pada, 22°C tylko... jutro podobnie ale slnce wraca w czwartek! trzymam kicuki za te robote!
-
07.09.2010 (13:31)
stefane
6542
kethryverisno to zuch chłopak tyle już umie :) śmieszne są te oceny opisowe, pamiętam jak dzieciakom w pierwszej klasie musiałam coś takie pisac :/ miałam niezłą zagwostkę jak się za to wziąc :/ ale jakoś poszło ;) a co do tych szefów to sorry ale rozbawił mnie ten szef śmietnika na papiery ;) ale co tam jak to ich zmobilizuje do pracy to warto :) nie ważna nazwa ważny efekt końcowy :D pozdrawiam
oceny opisowe aly ma na koniec roku... chyba z4 strony A4... podzielone na rubryki i rubryczki... to dla nas cenna wskazowka jak z dzieckiem pracowac. a szef jest szef obojetnie od czego!! hi, hi
-
07.09.2010 (13:47)
1144
tez nie lubie francuskiej biurokracji,ale w przypadku zapisu na zajecia sportowe: zaswiadczenie od lekarza, ze nie ma przeciwskazan do uprawiania wybranego sportu, informacje w razie ewentualnego wypadku na temat posiadanych ubezpieczen i kogo nalezy zawiadomic w pierwszej kolejnosci, liste osob, ktore maja prawo odebrac dziecko, i oczywiscie podstawowe dane, jak adres zamieszkania i kontakt do rodzicow uwazam za odpowiedzialne podejscie do opieki nad dzieckiem w powierzonym czasie treningu.
-
07.09.2010 (14:00)
1468
maggiebtez nie lubie francuskiej biurokracji,ale w przypadku zapisu na zajecia sportowe: zaswiadczenie od lekarza, ze nie ma przeciwskazan do uprawiania wybranego sportu, informacje w razie ewentualnego wypadku na temat posiadanych ubezpieczen i kogo nalezy zawiadomic w pierwszej kolejnosci, liste osob, ktore maja prawo odebrac dziecko, i oczywiscie podstawowe dane, jak adres zamieszkania i kontakt do rodzicow uwazam za odpowiedzialne podejscie do opieki nad dzieckiem w powierzonym czasie treningu.
masz racje tylko duzo tego... jeszcze autorisation czyli pozwolenie na fotografowane dziecka i na transport... czyli jak gdzies beda jechac...
-
07.09.2010 (14:16)
1144
ja te papierki wypelniam razy 3 :(
-
07.09.2010 (14:19)
1468
maggiebja te papierki wypelniam razy 3 :(
wspolczuje!
-
07.09.2010 (19:06)
1240
to antoś na basenie umie więcej niż ja :)
... dziewczynka szefem śmietnika... a dlaczego nie chlopiec?
-
07.09.2010 (19:39)
stefane
6542
nickato antoś na basenie umie więcej niż ja :)... dziewczynka szefem śmietnika... a dlaczego nie chlopiec?
tez tak pomyslalam w pîerwszym momencie ale chlopcy tez sa szefami np: umywalek.. czy zaopatrenia w papier toaletowy... te funkcje beda sie zmieniac. co wakacje.