carmel!! tak mi przykro!!:(( a nei mozesz jakos internetowo np?? albo cos?:((
Reklama
Pokaż:
- chronologicznie
- drzewko
Sortuj:
- od najstarszych
- od najnowszych
Zamykam sklep (8)
Przeczytaj dziennik, którego dotyczy ten temat-
09.11.2010 (20:45)
-
09.11.2010 (20:48)Carmel, czasu trzeba ja wiem ze kosztyitp, ale dawno juz mineły czasy , że pierwszy rok z zyskami się zamkalo. Jolie ma rację, internetowy, to niezła reklama a obroty o kilkaset procent mogą skoczyć w ciągu 2-3 miesięcy.
-
09.11.2010 (21:24)na marketingu się nie znam, ale zawsze żal jak się w coś wklada serce i nie udaje się uzyskać takiego efektu, który pozwoliłby się utrzymać. szkoda.
-
09.11.2010 (23:06)ja-kobieta-nowy-czas1294ola ja też pomyślałam o internetowym. co prawda założenie u Was było dobierać profesjonalnie, ale jest masa kobiet mających problem z kupieniem rozmiarów dostepnych u Was. i myślę, że internet mógłby być dobrym wyjściem. czynsz na JP w Warszawie jak sądzę to zawrotna stawka. pozdrawiam
-
10.11.2010 (08:20)carmel, szkoda, że tak wyszło... ale i ja pomyslałam o sprzdaży internetowej skoro masz stałe klientki
-
10.11.2010 (10:56)przykro mi, ze tak wyszło, na poczatku 2009 r. tez zamykałam swoje własne biuro bo kryzys i mnie dopadł, wiem jakie to smutne :(
-
11.11.2010 (12:41)171Cholera, zostalabym gdyby nie czynsz, ale wlasciciel nie chce obnizyc, a ja mam dosc placenia faktur z pensji :(
-
05.12.2010 (19:18)carmelCholera, zostalabym gdyby nie czynsz, ale wlasciciel nie chce obnizyc, a ja mam dosc placenia faktur z pensji :(Olu, myślę o Tobie bardzo ciepło. Było mi bardzo przyjemnie, kiedy oglądałam zdjęcia Twojego sklepu w necie - widać na pierwszy rzut oka, że włożyłyście tam dużo serca, pracy, zapału. Nie będę Ci doradzać netowego. Ale nie dla tego, że sama taki mam i obawiam się konkurencji. Wiem, że pracujesz na etacie, wiem też z doświadczenia, że sklep internetowy z bielizną to zdecydowanie i wbrew pozorom, nie jest coś, czym można zajmować się po godzinach. Żeby to pogodzić, musiałabyś korzystać z 36-godzinnej doby a każda z nas jednak potrzebuje choćby kilku godzin snu na dobę.
Trzymaj się, babki są twarde. Pozdrawiam serdecznie.